Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώην υπουργός της Ν.Δ. άνοιξε μαγαζί με γλυκά του κουταλιού στο Καρπενήσι (φωτο)

Πρώην υπουργός της Ν.Δ. άνοιξε μαγαζί με γλυκά του κουταλιού στο Καρπενήσι (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζαχαροπλαστείο, Καρπενήσι, Μιχάλης Λιάπης, Ρουμανία,

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Λιάπης, που εδώ και χρόνια απέχει από τη δημόσια σφαίρα και για αρκετό χρονικό διάστημα ζούσε στη Ρουμανία, επέστρεψε και άνοιξε «γλυκατζίδικο» στο Καρπενήσι.

Σύμφωνα με την ΕΣΠΡΕΣΣΟ πρόκειται για ένα μαγαζί που φτιάχνει και πουλάει γλυκά του κουταλιού, με προτεραιότητα τα φρούτα και τα καλούδια που βγάζει το βουνό, και το κρατά εκείνος, μαζί με τη Ρουμάνα σύντροφό του.

Ο 71χρονος Μιχάλης Λιάπης, γιος του Κωνσταντίνου Λιάπη και της Αντιγόνης Καραμανλή, αδελφής του ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, κατάγεται από το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

Από το 2014 και μέχρι πρότινος ζούσε στο Βουκουρέστι με τη νεαρή αγαπημένη του, κόρη Ρουμάνου διπλωμάτη που παλαιότερα υπηρετούσε στη χώρα μας.

Η τελευταία φορά που ο Μιχάλης Λιάπης απασχόλησε την επικαιρότητα ήταν το 2013, όταν συνελήφθη ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του και παραβίασε πινακίδα Stop.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν ανασφάλιστο και οι πινακίδες πλαστές, ενώ ο πρώην υπουργός δεν είχε στην κατοχή του δίπλωμα οδήγησης.

Δικάστηκε, καταδικάστηκε και ύστερα εξαφανίστηκε από όλους και από όλα.

Άλλαξε αριθμό κινητού και δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στο Χαλάνδρι, αλλά και στη Μύκονο, όπου διατηρούσε σπίτια.

Ερωτεύτηκε την Άννα και άλλαξε εντελώς ζωή και πλώρη.

Η Άννα είναι μοναχοκόρη του Τζορτζ Τσιάμπα, που υπήρξε, εκτός από πρέσβης της χώρας του στην Αθήνα, και υφυπουργός Εξωτερικών της Ρουμανίας.

Τώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Μιχάλης Λιάπης ζει στην Ευρυτανία και μαζί με την Άννα «γλυκαίνει» τους επισκέπτες που στέκονται μπρος στο μαγαζί τους και αγοράζουν τα ωραία βαζάκια με το γλυκό κάστανο, το αγριοκέρασο, τα νεραντζάκια και πολλά πολλά ακόμη!

ΠΗΓΗ: espressonews.gr

Σχετικά άρθρα