Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ακροδεξιοί κρέμασαν γουρουνοκεφαλή στο Σχιστό για να… ξορκίσουν το Ισλάμ (φωτο)

Ακροδεξιοί κρέμασαν γουρουνοκεφαλή στο Σχιστό για να… ξορκίσουν το Ισλάμ (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Φωτογραφίες,

Εάν δεν υπήρχαν οι φωτογραφίες – ντοκουμέντα, δεν θα το πιστεύαμε.

Θρησκόληπτοι ακροδεξιοί κρέμασαν μια γουρουνοκεφαλή στο Σχιστό, στον φράχτη του Hot Spot, ώστε να καταστήσουν τον χώρο “μολυσμένο” για τους μουσουλμάνους πρόσφυγες και να μην μπορέσουν να εγκατασταθούν εκεί.

Οι άγνωστοι “Έλληνες” δράστες εκτός από τη γουρουνοκεφαλή, κρέμασαν και έναν σταυρό, πότισαν τη γη με αίμα γουρουνιού και ανάρτησαν και ένα χαρτόνι που έγραφε “Η Ελλάδα έχει ιδιοκτήτη την ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ την προστάτιδα του γένους των Ελλήνων”.

Το τι σχέση μπορεί να έχει η Παναγιά με κομμένα κεφάλια γουρουνιών και άλλες τέτοιες βαρβαρότητες, που πρώτη φορά συμβαίνουν στην Ελλάδα, μόνο οι νοσηροί εγκέφαλοι των δραστών γνωρίζουν.

Οι ακροδεξιοί θρησκόληπτοι δράστες, ίδιου “επιπέδου” με τους τζιχαντιστές, θεωρούν ότι εάν “μολύνουν” το έδαφος με αίμα χοίρου οι μουσουλμάνοι θα το θεωρήσουν ακάθαρτο και δεν θα δεχθούν να μείνουν εκεί.

Η βλακεία, ο φανατισμός και ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το κρέμασμα γουρουνοκεφαλής σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν σε χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης. Από εκεί προφανώς το εμπνεύστηκαν και τα ντόπια “σαΐνια”.

Δείτε τις εικόνες που αναρτήθηκαν σε ένα blog χριστιανοεθνικιστών, το neataksi.blogspot.gr, και από εκεί έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου:

sxisto1

sxisto2

sxisto3

sxisto4

sxisto5

Σχετικά άρθρα