Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μολότοφ, πετροπόλεμος και “κυνηγητό” με τους αντιεξουσιαστές στην Αθήνα (βίντεο)

Μολότοφ, πετροπόλεμος και “κυνηγητό” με τους αντιεξουσιαστές στην Αθήνα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αντιεξουσιαστές, Απεργία, Αστυνομία, Βίντεο, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Επίθεση Μολότοφ, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Μολότοφ,

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών.

Ομάδα κουκουλοφόρων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ κατά ανδρών των ΜΑΤ που ήταν στη Βασιλέως Γεωργίου, στην Πλατεία Συντάγματος, οι οποίοι απάντησαν με χημικά.

Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι κατευθύνθηκαν από την κάτω μεριά της πλατείας Συντάγματος. Μολότοφ έπεσαν και στην Τράπεζα της Ελλάδος, στην οδό Πανεπιστημίου.

Στη συνέχεια οι αντιεξουσιαστές κατέφυγαν στο Πολυτεχνείο.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο 401, ενώ όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία δεν έχει γίνει καμία προσαγωγή.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο Σύνταγμα όταν έφτασε εκεί η ομάδα των αντιεξουσιαστών και άρχισαν να πετούν μολότοφ.

Στη συνέχεια οι ταραξίες πήγαν στην Ομόνοια, όπου έστησαν οδοφράγματα ενώ στο πέρασμά τους έσπασαν βιτρίνες και προκάλεσαν παντού ζημιές.

Έκτροπα νωρίτερα και στην πλατεία Κολοκοτρώνη με νεαρούς να καίνε αυτοκίνητο και να σπάνε βιτρίνες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα άλλο σημείο της Αθήνας, στο Μουσείο, αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε τρεις αστυνομικούς.

Τα επεισόδια στο κέντρο κάνουν τον γύρο του κόσμου καθώς τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα διακόπτουν το πρόγραμμά τους για έκτακτη επικαιρότητα από το κέντρο της Αθήνας.

Σχετικά άρθρα