Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η αλήθεια με το κείμενο για τον καρκίνο του μαστού με υπογραφή Νατάσα Καραμανλή

Η αλήθεια με το κείμενο για τον καρκίνο του μαστού με υπογραφή Νατάσα Καραμανλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καρκίνος Μαστού, Νατάσα Καραμανλή,

Αποσαφηνίζει την αλήθεια για ένα κείμενο που αφορούσε την μάχη με τον καρκίνο του μαστού και φέρει την υπογραφή Νατάσα Καραμανλή, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη.

Η Νατάσα Καραμανλή με ανάρτηση της στο facebook, διευκρινίζει ότι το συγκινητικό κείμενο για τον καρκίνο που μαστού δεν είναι δικό της.

Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξης:

”Σήμερα αναρτήθηκε σε κάποια ιστοσελίδα άρθρο με τον τίτλο “Ο καρκίνος μου έδωσε το δικό του μάθημα ζωής”. Το άρθρο, το οποίο περιγράφει την προσωπική εμπειρία μιας γυναίκας που καταπολέμησε τη νόσο, υπογράφει συντάκτρια της ιστοσελίδας, με το όνομα Νατάσσα Καραμανλή. Η απλή συνωνυμία της συντάκτριας του άρθρου με εμένα, καθώς και ο τίτλος του που παραπέμπει στην επιστημονική μου ιδιότητα, οδήγησε στην ταύτιση της υπογράφουσας με εμένα και στη μαζική αναπαραγωγή του άρθρου από άλλα sites αλλά και ιδιώτες.

Το ενδιαφέρον όλων μας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού είναι δεδομένο. Το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων για την επιστημονική μου τοποθέτηση είναι συγκινητικό. Όμως αυτή ακριβώς η επιστημονική μου ιδιότητα επιβάλλει να αποφεύγονται ακόμα και οι καλοπροαίρετες παρεξηγήσεις που μου αποδίδουν κείμενα που δεν είναι δικά μου.

Αναστασία Παζαΐτη
Γενική Χειρουργός – Χειρουργός Μαστού”.

Σημειώνεται ότι το κείμενο δημοσιεύτηκε αρχικά στην ιστοσελίδα fylada.gr και πράγματι είχε την υπογραφή Νατάσα Καραμανλή, αφού έτσι ονομάζεται η συντάκτης του, έχοντας μια απλή συνωνυμία με την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα FTHIS.GR που αναφέρει ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο σύνταξης του site, το κείμενο είναι της συντάκτριάς του, Νατάσας Καραμανλή, η οποία είναι ιδιωτική υπάλληλος και κειμενογράφος του, δεν έχει καμία σύνδεση με την Νατάσα Καραμανλή, σύζυγο του Κώστα Καραμανλή.

Η πρώτη αναπαραγωγή που έγινε σε site από το fylada.gr εμπεριείχε φωτογραφία της Νατάσας Καραμανλή, συζύγου του πρωθυπουργού, και έτσι προκλήθηκε μια μεγάλη παρεξήγηση.

Ο υπεύθυνος σύνταξης του fylada.gr δηλώνει χαρακτηριστικά: «Το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο fylada.gr θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αφορά σε καμία περίπτωση την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού.

Η σύνταξή του έγινε από την Νατάσα Καραμανλή, κειμενογράφο μας, που συνδέεται με απλή συνωνυμία με την σύζυγό του πρώην πρωθυπουργού. Το κείμενο αφορά την μάχη μιας φίλης της με τον καρκίνο και πώς τη διαχειρίστηκε. Από την πλευρά μας ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τον τρόπο που έγινε η αναπαραγωγή από το site μας, που δεν ενέπλεξε ποτέ το πρόσωπο της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού».

Σχετικά άρθρα