Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικαιώθηκε ομολογιούχος για το “κούρεμα” μέσω PSI

Δικαιώθηκε ομολογιούχος για το “κούρεμα” μέσω PSI
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κούρεμα Ομολόγων,

Το Δικαστήριο δικαίωσε ομολογιούχο και καταδίκασε την αντίδικο Τράπεζα να του καταβάλλει αποζημίωση για την ζημία που υπέστη εξ αιτίας της(λόγω PSI) αλλά και ηθική βλάβη για την ταλαιπωρία του.

Στην ανακοίνωση αυτή προέβη μέσω της ιστοσελίδας της δικηγορική εταιρεία(KYROS LAW OFFICES”), τονίζοντας ότι είναι η πρώτη απόφαση σταθμός για όλους όσους υπέστησαν την άδικη καθ’ όλα περιουσιακή σφαγή από το περιβόητο PSI («κούρεμα ομολόγων»), με την οποία όχι μόνο καταστράφηκαν οι περιουσίες αποταμιευτών, εταιρειών που εξοφλήθηκαν με ομόλογα από το ελληνικό δημόσιο, Ασφ. Ταμείων κλπ αλλά οδηγήθηκε σε τεράστια ύφεση η Χώρα μας.

Αναλυτικότερα η δικηγορική εταιρεία αναφέρει:

“Το Δικαστήριο ΔΙΚΑΙΩΣΕ τον πελάτη μας και καταδίκασε την αντίδικο Τράπεζα να του καταβάλλει αποζημίωση για την ζημία που υπέστη εξ αιτίας της αλλά και ηθική βλάβη για την ταλαιπωρία του.

Αυτή είναι Η ΠΡΩΤΗ -ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΣΤΑΘΜΟΣ της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

από την τόσο άδικη και αδιαφανή διαδικασία του PSI, με την οποία όχι μόνο καταστράφηκαν οι περιουσίες αποταμιευτών, εταιρειών που εξοφλήθηκαν με ομόλογα από το ελληνικό δημόσιο, Ασφ. Ταμείων κλπ αλλά οδηγήθηκε σε τεράστια ύφεση η Χώρα μας …..

Η πρώτη αυτή απόφαση μας γεμίζει αισιοδοξία για την εξέλιξη και των υπόλοιπων πολλών υποθέσεών, ιδιαιτέρως μάλιστα διότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε αντικειμενικά υψηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με τις άλλες υποθέσεις, αφού η πελάτις ήταν η ίδια τραπεζικό στέλεχος και η αντίδικος Τράπεζα διάδοχος της Τράπεζας από την οποία η Πελάτις μας τα απέκτησε αρχικά, που αμφισβήτησε ακόμη και την ευθύνη της από την διαδοχή !”.

Σχετικά άρθρα