Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιεξουσιαστές έριξαν με πιστόλια φωτοβολίδων στα ΜΑΤ (φωτό + βίντεο)

Αντιεξουσιαστές έριξαν με πιστόλια φωτοβολίδων στα ΜΑΤ (φωτό + βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιεξουσιαστές, Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Επίθεση Μολότοφ, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Μνημόνιο, Πλατεία Συντάγματος, Φωτογραφίες,

Επεισόδια ξέσπασαν στην Πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Τετάρτης, την ώρα που ξεκινούσε η Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση των νέων μέτρων του Τρίτου Μνημονίου.

Τα επεισόδια προκλήθηκαν από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι ξέκοψαν από την αντιμνημονιακή διαδήλωση, στην οποία επίσης συμμετέχουν η ΠΟΕ ΟΤΑ, το ΠΑΜΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και απλοί πολίτες.

syntagma2

Οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν λάβει από νωρίς θέσεις μεταξύ του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη και του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία. Δεκάδες βόμβες μολότοφ έπεσαν πάνω στους αστυνομικούς, ενώ επίθεση με πέτρες δέχτηκαν και δημοσιογράφοι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας φωτορεπόρτερ.

Σε επόμενο κύμα επίθεσης που εξαπέλυσαν οι αντιεξουσιαστές έριξαν πάνω στις αστυνομικές δυνάμεις με πιστόλια φωτοβολίδων. Στις φλόγες παραδόθηκε και ένα δημοσιογραφικό βαν εξωτερικών μεταδόσεων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες όπως έχουν αναρτηθεί από δημοσιογράφους και πολίτες στο Twitter:

Σχετικά άρθρα