Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλληνες σταρ του θεάτρου κρυφά στα συσσίτια

Έλληνες σταρ του θεάτρου κρυφά στα συσσίτια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλληνες, Εφημερίδα Espresso, Θέατρο, Λάδι, Οικονομική Κρίση, Σπίτι του Ηθοποιού, Συσσίτιο,

Η οικονομική κρίση τα τελευταία πέντε χρόνια έχει στην κυριολεξία γονατίσει τα περισσότερα νοικοκυριά στην Ελλάδα.

Από την κρίση βέβαια επλήγησαν και πολλοί καλλιτέχνες, όχι μόνο του παλιού καλού καιρού αλλά και επαγγελματίες νέοι στον χώρο.

Νέοι με όνειρα για το μέλλον και όρεξη για δουλειά είναι πλέον ανήμποροι να ανταπεξέλθουν απέναντι στις βασικές τους ανάγκες όπως είναι η διατροφή έχοντας σαν αποτέλεσμα να καταφεύγουν στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής.

Μην έχοντας ούτε τα προς το ζην, δέχονται από το ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών) δέματα με είδη διατροφής, τα οποία τους προσφέρονται με την πρέπουσα εχεμύθεια, όπως γράφει η Espresso.

“Κάθε τέλος του μήνα δίνουμε τρόφιμα σε σαράντα οικογένειες ηθοποιών, οι οποίες εναλλάσσονται. Οι σακούλες περιλαμβάνουν λάδι, αλεύρι, ρύζι, γάλατα, τοματοπολτό και άλλα είδη, τα οποία μας τα προσφέρουν διάφοροι φορείς” αποκαλύπτει στην “Εspresso” o πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπίμπιλας

«Επίσης καθημερινά πηγαίνουμε μερίδες φαγητού σε σπίτια καλλιτεχνών, που λόγω προβλημάτων υγείας αλλά και γήρατος δεν μπορούν να μετακινηθούν. Πρόκειται για το περίσσευμα των μερίδων φαγητού που δίνονται καθημερινά στους ενοίκους του “Σπιτιού του Ηθοποιού” με την φροντίδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών», προσθέτει ο ίδιος.

Σχετικά άρθρα