Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υιοθεσία ή ατύχημα τα δύο σενάρια για τη μικρή Άννυ

Υιοθεσία ή ατύχημα τα δύο σενάρια για τη μικρή Άννυ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννυ Μπορίσοβα, Εξαφάνιση Ανηλίκου, Το Χαμόγελο του Παιδιού,

Περιπλέκεται το μυστήριο με την εξαφάνιση της μικρής Αννυς, αφού σιγά σιγά το σενάριο της απαγωγής απομακρύνεται και οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται σε δύο άλλα.

Χθες μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικόνιζε την Άννυ μέσα σε ταξί προκάλεσε πονοκέφαλο στις Αρχές.

Ωστόσο, μετά τον εντοπισμό του κοριτσιού και της γυναίκας που σύμφωνα με μαρτυρία είχαν επιβιβαστεί σε ταξί στην περιοχή της Νίκαιας και τη διαπίστωση ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και πρόκειται για μητέρα και κόρη, το σενάριο της απαγωγής μοιάζει να απομακρύνεται.

Δύο τα σενάρια για την Αννυ

Ετσι τώρα οι Αρχές εξετάζουν δυο σενάρια. Το ένα θέλει την μικρή Αννυ να δόθηκε για υιοθεσία και το δεύτερο είναι το χειρότερο και αυτό που όλοι απεύχονται, δηλαδή να έχει συμβεί κάποιο ατύχημα στο κοριτσάκι.

Οσον αφορά το πρώτο σενάριο, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρουν ακόμη στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο, ενώ και τα 4.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι της 25χρονης μητέρας αποδείχθηκε ότι προέρχονται από φίλο της στη Γερμανία.

«Το χειρότερο και πιο εφιαλτικό σενάριο είναι να συνέβη ένα ατύχημα στο κοριτσάκι και για το λόγο αυτό να έχει εξαφανιστεί», τονίζει Αξιωματικός της Ασφάλειας μιλώντας στο protothema.gr.

Εντωμεταξύ τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα από το υλικό που συγκέντρωσε η ΕΛ.ΑΣ. Από το υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα όπου έμενε ο πατέρας της μικρής και την φιλοξενούσε έως ότου εξαφανίστηκε.

Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. Έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα ψάχνοντας για DNA της μικρής σε κάθε γωνιά του, ακόμη και στα σκουπίδια.

Εξονυχιστική έρευνα έγινε και στο σπίτι που είχε παραχωρήσει στην μητέρα της μικρής Αννυς, 70χρονος στην Ομόνοια.

Εντωμεταξύ και οι δυο γονείς στις καταθέσεις τους πέφτουν συνεχώς σε αντιφάσεις, κάτι που δείχνει ότι δεν λένε όλα όσα ξέρουν.

Για αυτό και οι Αρχές εντείνουν τις πιέσεις τους, προκειμένου να καταφέρουν να «σπάσουν» έναν από τους δύο ώστε να ομολογήσει τι πραγματικά έχει συμβεί στο παιδί τους.

Σχετικά άρθρα