ΑφγανιστάνΚορωνοϊός - Κορονοϊός
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατροπή με τη μικρή Άννυ

Ανατροπή με τη μικρή Άννυ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννυ Μπορίσοβα, Εξαφάνιση Ανηλίκου, Το Χαμόγελο του Παιδιού,

Ο πατέρας της 4χρονης Άννυ, που εντοπίστηκε, φέρεται να ομολόγησε ότι είχε άμεση εμπλοκή στην εξαφάνιση του παιδιού.

Αρχικά ο άνδρας δήλωνε άγνοια για την υπόθεση όμως τελικά ο βιολογικός πατέρας της μικρής που έχει εξαφανιστεί φέρεται να ομολόγησε πως εκείνος είναι υπεύθυνος για την εξαφάνισή της.

Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει η γυναίκα στην οποία υποτίθεται ότι είχε αφήσει το παιδί η μητέρα του παιδιού.

Το παιδί φέρεται να το είχε ο φερόμενος βιολογικός πατέρας του ο οποίος φαίνεται ότι ήταν ο τελευταίος που είχε επαφή με το 4χρονο κορίτσι και όπως υποστηρίζει το παιδί έδωσε σε κάποιον φίλο του φοβούμενος ότι η μητέρα της μικρής, Δημητρίνα Μπορίσοβα, θα φύγει παίρνοντας το παιδί για να πάει να ζήσει με έναν Γερμανό φίλο της.

Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του προσώπου που φέρεται να έχει μαζί του την μικρή Άννυ.

Η μητέρα 4χρονου κοριτσιού το οποίο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Ομόνοια πριν από επτά κατάγεται από τη Βουλγαρία, ενώ είχε έρθει στην Ελλάδα μαζί με το παιδί της πριν από λίγους μήνες. Στους αστυνομικούς οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση, υποστήριξε ότι στις 17 του μηνός άφησε την κόρη της σε μια συμπατριώτισσα της γιατί έπρεπε να πάει στη Σόφια.

Πάντως, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, θεωρώντας, ότι δεν αποκλείεται και η περίπτωση της αγοραπωλησίας του παιδιού.

Δύο ημέρες μετά την ενεργοποίηση του ΑΜΒΕR ALERT και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας της μικρής Άννυ, από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σχετικά άρθρα