Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο “σκοτάδι” τα αίτια θανάτου της Σεμέλης – Θεοδώρας και μετά τη νεκροψία

Στο “σκοτάδι” τα αίτια θανάτου της Σεμέλης – Θεοδώρας και μετά τη νεκροψία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάτρα, Σεμέλη Θεοδώρα Αντύπα,

Ακόμη και μετά την ιατροδικαστική εξέταση, στο σκοτάδι παραμένουν ακόμη τα αίτια θανάτου της 27χρονης Σεμέλης Θεοδώρας Αντύπα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται ολοκληρώθηκε νωρίτερα η νεκροψία από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών.

Όπως αναφέρεται έχουν υπάρξει ευρήματα πνιγμού και ορισμένα άλλα για τα οποία όμως δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με σαφήνεια αν δεν ολοκληρωθούν και οι ιστολογικές εξετάσεις σε περίπου 1 μήνα.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr την Σεμέλη είδε πρώτος ένας 11χρονος που φώναξε σε δύο γονείς που κάθονταν δίπλα στην πισίνα γιατί παρακολουθούσαν τα παιδιά τους και αυτοί τους προπονητές.

Η κοπέλα έκανε βουτιά και δεν ανέβηκε στην επιφάνεια του νερού γεγονός που τους προβλημάτισε και στη συνέχεια αφού την είδαν αναίσθητη άρχισαν να φωνάζουν σε βοήθεια.

Η κοπέλα είναι από την Αθήνα, με καταγωγή από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου, είχε σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην Πάτρα εργάστηκε στην ΙΜΕ Πληροφορική.

“Την είδανε στον βυθό. Σε μισό λεπτό πέθανε” λέει στο thebest.gr φανερά συγκλονισμένος ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Παναγιώτης Κογκόλης για την άτυχη κοπέλα. “Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός, δεν ξέρουμε ακόμη τους λόγους που οδήγησαν την κοπέλα στον θάνατο. Περιμένουμε την απάντηση του ιατροδικαστή. Ήταν πρώην αθλήτρια του ΝΟΠ και πολύ έμπειρη. Την γνώριζαν οι περισσότεροι στο “Πεπανός”. Είχε βγάλει κάρτα με το κοινό. Την είδε ο προπονητής της μαζί με έναν άλλον προπονητή” λέει ο κ. Κογκόλης.

Σχετικά άρθρα