Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ξηρός θα χτυπούσε τον Κορυδαλλό για να απελευθερώσει τους Πυρήνες

Ο Ξηρός θα χτυπούσε τον Κορυδαλλό για να απελευθερώσει τους Πυρήνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανάβυσσος, Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Καλάσνικοφ, Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Τρομοκρατία, Τρομοκρατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη, Φυλακές Κορυδαλλού, Φωτογραφίες, Χριστόδουλος Ξηρός,

Τις φυλακές Κορυδαλλού ετοιμαζόταν να χτυπήσει ο Χριστόδουλος Ξηρός με στόχο να απελευθερώσει τους Πυρήνες της Φωτιάς σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη γιάφκα που διατηρούσε ο Ξηρός στην Ανάβυσσο εντόπισαν βαρύτατο οπλισμό.

Μεταξύ αυτών επτά καλάσνικοφ ΑΚ-47 με γενιστήρες (το ένα εκ των οποίων φέρει διόπτρα), τμήμα αντιαρματικού RPG, βαρέλι γεμάτο με εκρηκτικά, ενώ πάνω του όταν συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής έφερε ένα πιστόλι με δεκατρεις σφαίρες στη γεμιστήρα και μία στη θαλάμη.

Τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Την ίδια ώρα πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση φέρεται να είναι η γυναίκα που με την πλαστή ταυτότητα νοίκιασε το σπίτι για τον Χριστόδουλο Ξηρό στην Ανάβυσσο. Τα στοιχεία που αναγράφονται στην ταυτότητα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ είναι ψεύτικα, ωστόσο αξιωματικοί σημειώνουν ότι γνωρίζουν τα πραγματικά και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να την εντοπίσουν, καθώς εκτιμάται ότι θα οδηγήσει και σε άλλους συνεργούς και «συντρόφους» του Χριστόδουλου Ξηρού, τόσο από τον χώρο του, όσο και σε κοινούς ποινικούς.

Δείτε φωτογραφίες από τα ευρήματα

ksiros1

KSIROS2

KSIROS3

KSIROS4

KSIROS5

Ξηρός: Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το πλήγμα που δέχτηκα

«Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το πλήγμα που δέχτηκα γιατί είναι κοινωνική αναγκαιότητα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χριστόδουλος Ξηρός, την οποία διάβασε ο συνήγορός του, Φραγκίσκος Ραγκούσης στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όπου και τον επισκέφθηκε στο κτίριο της ΓΑΔΑ.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός αρνείται να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη δράση και τα πλάνα του στους αστυνομικούς που τον ανακρίνουν.

Διαβάστε την επιστολή του «Μανώλη» της 17Ν

«Καμία συνεργασία με τους θεσμούς που υπηρετούν τις δυνάμεις κατοχής και την κυβέρνηση των δωσίλογων. Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το πλήγμα που δέχτηκα γιατί είναι κοινωνική αναγκαιότητα. Κανένας σωτήρας και καμία ανάθεση. Καμία ελπίδα από κανέναν, ιδιαίτερα από το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου, ούτε από τους επίδοξους συνεχιστές τους. Η μόνη διέξοδος ο δικός μας αγώνας», αναφέρει στη δήλωσή του.

Σχετικά άρθρα