Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

3,9 δισ. ευρώ εκταμιεύθηκαν το 2014 για έργα ΕΣΠΑ

3,9 δισ. ευρώ εκταμιεύθηκαν το 2014 για έργα ΕΣΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΣΠΑ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,

Κονδύλια ύψους 3.920.260.000 ευρώ για έργα ΕΣΠΑ και λοιπά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, έχουν εκταμιευτεί από την αρχή του 2014 και μέχρι σήμερα, με βάση στοιχεία που παρουσίασε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενισχύοντας την αγορά με σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ πόρους επιπλέον, σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

΄Οπως αναφέρεται από το υπουργείο Ανάπτυξη, , σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του Νοεμβρίου, το ποσοστό απορρόφησης επί των πληρωμών, του συγχρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ σκέλους, του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, αυξήθηκε σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2013, κατά 14,82% .

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος επανέλαβε την πρόθεση και την συνεχή προσπάθεια των υπηρεσιών του ΥΠΑΑΝ και του ιδίου προσωπικά, για την πλήρη απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ μέχρι τις 31/12/2015 ώστε να «δοθεί η μεγαλύτερη δυνατή ώθηση στην αγορά και να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ από τη χώρα».

Σχετικά άρθρα