Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Από τις 15 Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 110 θέσεις στη ΔΕΗ

Από τις 15 Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 110 θέσεις στη ΔΕΗ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΣΕΠ, ΔΕΗ, Προσλήψεις,

Στα μέσα Απριλίου  και  πιο συγκεκριμένα στις 15 του επόμενου μήνα ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις 110 θέσεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στη ΔΕΗ ΑΕ.

Η προκήρυξη εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ και η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 29 Απριλίου 2015.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη.

Σημειώνεται ότι το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6).

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ

Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2015

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αναγράψουν στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ) θέσης την οποία διεκδικούν.

Σχετικά άρθρα