Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς αποκαλύφθηκε το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Πώς αποκαλύφθηκε το όνομα του νέου υπουργού  Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερούν Ντάισελμπλουμ, Γιάνης Βαρουφάκης,

Με τον νέο υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας μίλησε τηλεφωνικά ο επικεφαλής του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ , όπως ο ίδιος αποκάλυψε μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup.

Αν και δεν τον κατονόμασε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός είναι ο Γιάννης Βαρουφάκης, καθώς η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε ότι ο κ. Βαρουφάκης ήταν αυτός που μίλησε με τον επικεφαλής του Eurogroup .

varoufakis

Όπως είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ , ο νέος υπουργός Οικονομικών τον διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, λέγοντας «Αυτό είναι μια καλή αρχή».

Ο κ. Ντάισελμπλουμ, τόνισε ακόμη ότι η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας και ο λαός πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τα προβλήματα της Ελλάδας είναι σημαντικά και απαιετείται χρόνος να λυθούν.

Ο επικεφαλής του Eurogroup ανέφερε ότι το ελληνικό ζήτημα θα συζητηθεί κατά την επόμενη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις 16 Φεβρουαρίου, ενώ σε ερώτηση για το πότε θα επιστρέψει η τρόικα στην Ελλάδα, είπε ότι αυτό είναι αδύνατον να εκτιμηθεί, καθώς αναμένονται πρώτα οι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ντάισελμπλουμ σκοπεύει να επισκεφθεί την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες προκειμένου να συνομιλήσει με την νέα κυβέρνηση.

Σχετικά άρθρα