Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία Μάνη: Αυτοί είναι οι δύο 19χρονοι που κατηγορούνται (φωτογραφίες)

Δολοφονία Μάνη: Αυτοί είναι οι δύο 19χρονοι που κατηγορούνται (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γιάννης Κομμάτης, Δολοφονίες, Καλαμάτα, Κωνσταντίνος Σγουρός, Μάνη, Φωτογραφίες,

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις γύρω από την δολοφονία των δύο νέων στην Μάνη που δολοφονήθηκαν εξ επαφής και στην συνέχεια τους έριξαν σε χαράδρα.

Ο ένας από τους δύο 19χρονους που κατηγορούνται ομολόγησε την δολοφονία.

Ο δεύτερος νεαρός που παραδόθηκε αρνείται τα πάντα.

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο 26χρονος Γιάννης Κομμάτης δεν είχε καμμία σχέση με τους δύο 19χρονους και ότι δολοφονήθηκε επειδή ο 25χρονος Κώστας Σγούρος τον πήρε μαζί του για παρέα να πάνε να συναντήσουν τους δύο 19χρονους.

Πως τους δολοφόνησαν

Σύμφωνα με την ομολογία του 19χρονου ο 25χρονος Κώστας Σγουρός του είχε αποσπάσει ποσό 800 ευρώ για να τον προμηθεύσει με αναβολικά που δεν του τα έδωσε ποτέ.

Αυτό το γεγονός τον είχε εξοργίσει με αποτέλεσμα να στήσει ολόκληρη παγίδα για να τον κάνει να “πληρώσει”.

Του έδωσε ραντεβού για να του δείξει ένα γρήγορο αυτοκίνητο.

Στο ραντεβού που ορίσθηκε σε υπαίθριο parking ξενοδοχείου, ο Κωνσταντίνος Σγούρος, πήγε μαζί με το Γιάννη Κομμάτη, ενώ ο 19χρονος -όπως υποστηρίζει- με ένα συνομήλικο φίλο του, επέβαιναν σε ένα κλειστού τύπου φορτηγάκι.

Με πρόσχημα ότι το αυτοκίνητο το οποίο θα τους πουλούσαν ήταν σε άλλο σημείο σταθμευμένο, έπεισαν τους δύο φίλους να επιβιβαστούν στο φορτηγάκι τους και τους οδήγησαν από χωματόδρομο σε απόμερη περιοχή.

Όταν ο 25χρονος αντιλήφθηκε ότι κάτι τρέχει συνεπλάκησαν μαζί του όπου και πυροβόλησαν (ο 19χρονος που ομολόγησε υποστηρίζει ότι τους πυροβόλησε ο άλλος 19χρονος , όμως ο δεύτερος 19χρονος αρνείται τα πάντα) εξ επαφής τα δύο θύματα.

Οι αστυνομικοί στην έρευνα που ακολούθησε εντόπισαν 9 φυσίγγια.

Στη συνέχεια -όπως περιγράφει ο 19χρονος στην απολογία του- έβαλαν τα πτώματα στο φορτηγάκι και στην συνέχεια τα έριξαν στην χαράδρα.

Τα όπλα στο Facebook;

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανέβασε το Βήμα από το προφίλ των κατηγορουμένων στο Facebook οι 19χρονοι είχαν ανεβάσει μία φωτογραφία με καραμπίνες και μία άλλη φωτογραφία που έδειχνε χρήματα αντίστοιχα με το ποσό που είχαν δώσει στο 25χρονο θύμα για συμπληρώματα διατροφής που δεν τους τα είχε δώσει ποτέ.

Ενδεικτικό είναι ακόμη, σύμφωνα με το Βήμα, ότι σε άλλη ανάρτηση ενός εκ των δραστών -την ημέρα της γιορτής του- μία φίλη του, τού αναφέρει «χρόνια πολλά μελλοντικέ δολοφόνε».

Οι δύο νεαροί ήσαν συμμαθητές σε λύκειο της Καλαμάτας και θαμώνες του ίδιου γυμναστηρίου. Ο πρώτος εξ αυτών προέρχεται από αγροτική οικογένεια και ο δεύτερος από διαζευγμένη οικογένεια ενώ ο πατέρας του, που ήταν μηχανικός, παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας.

Ο ένας 19χρονος δηλώνει από το 2012 «λοχίας» στην… Εθνική Ακαδημία του FBI!

dolofonia mani 1

dolofonia mani 2

dolofonia mani 3

dolofonia mani 4

dolofonia mani 5

Σχετικά άρθρα