Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι είναι οι δολοφονημένοι της Καλαμάτας με τα εθνικιστικά τατουάζ

Ποιοι είναι οι δολοφονημένοι της Καλαμάτας με τα εθνικιστικά τατουάζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γιάννης Κομμάτης, Καλαμάτα, Καρδαμύλη, Κωνσταντίνος Σγουρός, Τατουάζ, Φωτογραφίες,

Φρίκη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η μαφιόζικη εκτέλεση των δύο νεαρών στην Καλαμάτα. Οι σοροί των δύο νεαρών, του Κωνσταντίνου Σγουρού και του Γιάννη Κομμάτη εντοπίστηκαν σε χαράδρα σε δασική περιοχή, ανάμεσα σε Καρδαμύλη και Καλαμάτα.

Οι δράστες, που σύμφωνα με τα όσα εξετάζει η ΕΛΑΣ ήταν τουλάχιστον δύο, πυροβόλησαν με κυνηγετικά όπλα τα θύματα και εν συνεχεία τους μετέφεραν στο σημείο, όπου και τους πέταξαν.

Αναφορικά με τα αίτια της στυγνής δολοφονίας, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείουν να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Και τα δύο θύματα, όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες από τα προφίλ τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετείχαν σε διαγωνισμούς body building, ενώ εμφανή είναι στο σώμα τουλάχιστον του ενός τατουάζ και σύμβολα, παρόμοια με αυτά που έχουν πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής και που παραπέμπουν σε εθνικιστικές και ναζιστικές πεποιθήσεις. Μεταξύ αυτών πολλά όπως «Ή ταν ή επί τας», «Ελλάς ή τέφρα», «Μολών Λαβέ», αλλά και ένας αγκυλωτός σταυρός.

Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος είχε βγει 2ος στην κατηγορία των Juniors στο Κύπελλο «Μr. Οδύσσεια» 2011 της WABBA-ΠΕΣΔ και εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής. Το έτερο θύμα , ο Γιάννης Κομμάτης, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ήταν υπαξιωματικός του ελληνικού στρατού με το βαθμό του δεκανέα και βρισκόταν σε άδεια.

fonos_kalamata1

fonos_kalamata2

fonos_kalamata3

fonos_kalamata4

fonos_kalamata5

fonos_kalamata6

fonos_kalamata7

Σχετικά άρθρα