Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαρθρώθηκε… οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας ναρκωτικών

Εξαρθρώθηκε… οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας ναρκωτικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δίωξη Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Κάνναβη, Ναρκωτικά, Φωτογραφίες,

Οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας ναρκωτικών εξαρθρώθηκε ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, σε φανοποιείο στην περιοχή των Διαβατών.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, συνελήφθη η 45χρονη αλλοδαπή μητέρα και ο 20χρονος γιο της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Προηγήθηκε ενδελεχής εξερεύνηση των εγκαταστάσεων της οικογενειακής επιχείρησης, όπου σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(4) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (11) κιλών και (197) γραμμαρίων,
(1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
(3) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και
Το χρηματικό ποσό των (1.100) ευρώ.

Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της 45χρονης, στην περιοχή της Μενεμένης, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.550 ευρώ, το οποίο ομοίως κατασχέθηκε ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται, ότι μεσημβρινές ώρες της 11-11-2013, είχε πραγματοποιηθεί αντίστοιχη αστυνομική επιχείρηση στην ίδια επιχείρηση, όπου συνελήφθη ο πατέρας (βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε Γενικό Κατάστημα Κράτησης) και οι δύο γιοι της οικογένειας, διότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 δέματα κάνναβης, άνω των 34 κιλών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

25072014xasis1 25072014xasis2 25072014xasis3

Σχετικά άρθρα