Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: Συνελήφθη μάρτυρας για ψευδορκία

Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: Συνελήφθη μάρτυρας για ψευδορκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων,

Τη σύλληψη μάρτυρα, για τον οποίο είχε διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής να καταθέσει στο δικαστήριο για τη μεταφορά της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου, αποφάσισε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Είχε προηγηθεί η πρόταση της εισαγγελέως, η οποία υποστήριξε ότι ο μάρτυρας απέκρυψε στοιχεία από τα οποία θα μπορούσε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

«Ο μάρτυρας υπέπεσε σε ψευδή γεγονότα και απέκρυψε την αλήθεια. Έπεσε σε αντιφάσεις και ψέματα, δε θυμόταν συμβάντα καίριας σημασίας με την υπόθεση, θυμόταν όμως με λεπτομέρειες όσα συμβάντα δεν είχαν σχέση με αυτήν», είπε η εισαγγελέας.

«Δεν είναι πειστικές οι απαντήσεις σας. Μέχρι το μεσημέρι, θα έχετε πει την αλήθεια. Δε θα φύγετε από εδώ αν δεν πείτε την αλήθεια. Έφτασε η μέρα. Μη φοβάστε» ειπώθηκε στο μάρτυρα από παράγοντες της δίκης.

Μετά το τέλος της διαδικασίας και την απόφαση του δικαστηρίου για τη σύλληψη του μάρτυρα η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου με δάκρυα στα μάτια δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ το δικαστήριο, σίγουρα θα βγάλουν άκρη και θα βρω τα κόκαλα του παιδιού μου», είπε η κ. Βαρβάρα Θεοδωράκη η οποία στη δήλωσή της παρακάλεσε τον μάρτυρα να πει την αλήθεια.

«Είναι πατέρας, τον παρακαλώ να πει την αλήθεια να μας αποκαλύψει πού έκαψε και έθαψε το παιδί μου. Έχει δύο παιδιά , ας τα σκεφτεί. Θέλω να μου πει πού το έχει πετάξει και με τα χέρια μου να σκάψω και να πάρω τα κοκκαλάκια του παιδιού μου».

Σχετικά άρθρα