Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι στον Αμρ Ουάρντα στην Καισαριανή

Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι στον Αμρ Ουάρντα στην Καισαριανή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ατρόμητος Περιστερίου, Καισαριανή, Ποδόσφαιρο,

Επίθεση από δύο άγνωστα άτομα που κρατούσαν μαχαίρι, δέχθηκε ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Αμρ Ουάρντα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Σμύρνης, στην Καισαριανή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε επίθεση την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του, αλλά πρόλαβε να απομακρυνθεί τρέχοντας από το σημείο, καταδιωκόμενος από τους δύο δράστες.

Αμέσως μετά ο Ουάρντα μπήκε σε μαγαζί από όπου ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ τότε οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν οπαδικά και για αυτό την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Αθλητικής Βίας.

Καυστική είναι η αντίδραση της ΠΑΕ Ατρόμητος, στην επίθεση που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Αμρ Ουάρντα.

Σε ανακοίνωση που έδωσαν στην δημοσιότητα οι διοικούντες την ομάδα του Περιστερίου, κάνουν λόγο για «ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου», ενώ καλούν «τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης.

Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων».

Σχετικά άρθρα