Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτρα: Καταδικάστηκε γιατί πήγε στο νοσοκομείο τον άντρα που… μαχαίρωσε

Πάτρα: Καταδικάστηκε γιατί πήγε στο νοσοκομείο τον άντρα που… μαχαίρωσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάτρα,

Με κάθειρξη 13 ετών «πλήρωσε» πρωτόδικα η Αφροδίτη Λ. 32 χρ. από τα Ζαρουχλέικα στην Πάτρα το μαχαίρωμα του Δ.Β. 69 χρ. με τον οποίο συζούσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η υπόθεση εκδικάστηκε την Τρίτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, με την 32χρονη να κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Συγκλονιστική, ωστόσο, είναι η περιγραφή της πράξης της 32χρονης, όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα και όπως κατατέθηκε χθες στο δικαστήριο.

Σύμφωνα, λοιπόν με το βούλευμα η 32χρονη είχε παντρευτεί τον Π.Μ. με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί που σήμερα είναι 12 χρονών.

Ωστόσο από δεκαετίας εγκατέλειψε το παιδί και τον σύζυγό της και όλα αυτά τα χρόνια ζούσε τη ζωή της, χωρίς να ενδιαφέρεται για την οικογένεια και προπαντός για το παιδί της.

Περιήλθε σε άσχημη οικονομική κατάσταση και το 2011 έκανε ερωτικό δεσμό με τον κατά 37 χρόνια μεγαλύτερό της Δ.Β.

Ο 69χρονος έμενε μαζί με την 32χρονη στο δώμα μιας πολυκατοικίας.

Το βράδυ της 7/9/2013 έπεσαν για να κοιμηθούν. Περί τις 5.00 τα ξημερώματα ο 69χρονος σηκώθηκε για να πιει νερό και τότε η 32χρονη τον ακολούθησε, άρπαξε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 21 εκ. με λάμα 11 εκ. και τον μαχαίρωσε στον θώρακα, στο ύψος του στέρνου.

Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος και άρχισε να εκλιπαρεί για βοήθεια, ενώ ταυτόχρονα με πετσέτες και σεντόνια προσπαθούσε τοποθετώντας τα στο τραύμα να σταματήσει τη ροή του αίματος.

Η 32χρονη δεν έδωσε σημασία στις εκκλήσεις του 69χρονου και προσπάθησε να φύγει, χωρίς όμως να το κατορθώσει, γιατί η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Από άλλη πόρτα βγήκε στην ταράτσα αλλά ούτε από εκεί υπήρχε τρόπος διαφυγής.

Τελικά άφησε το μαχαίρι στην ταράτσα, ξαναμπήκε στο δώμα και είπε στον 69χρονο ότι θα τον μετέφερε στο νοσοκομείο υπό τον όρο να μην την καταδώσει στην αστυνομία αλλά να πει ότι τους επιτέθηκαν δύο αλλοδαποί.

Πράγματι τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», αφού στο μεταξύ είχε μαζέψει τα ματωμένα αντικείμενα (πετσέτες, κ.λ.π.) και είχε καθαρίσει το δάπεδο από τα αίματα.

Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην εντατική του Ρίου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Μεταφέρθηκε στο Ρίο με συνοδεία της 32χρονης, η οποία στη διαδρομή του επαναλάμβανε ότι δε θα έπρεπε να την αναφέρει στην Αστυνομία. Μόλις εισήλθε στην εντατική ο 69χρονος ανέφερε τα πραγματικά περιστατικά στους γιατρούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και τελικά συνελήφθη η δράστις.

Σχετικά άρθρα