Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε ποιες περιοχές “πότιζαν” ναρκωτικά τους μαθητές τα μέλη του αδίστακτου κυκλώματος

Σε ποιες περιοχές “πότιζαν” ναρκωτικά τους μαθητές τα μέλη του αδίστακτου κυκλώματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Αστυνομία, Βύρωνας, Εμπόριο Ναρκωτικών, Καισαριανή, Μαθητές, Ναρκωτικά, Παγκράτι, Σχολεία, Χασίς,

Στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που διακινούσε χασίς σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων στις περιοχές Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνα και Παγκρατίου εξάρθρωσε η Αστυνομία.

Συνελήφθησαν 8 άτομα από την Αλβανία και δύο Έλληνες, ηλικίας από 18-26 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο Αλβανοί που ήταν συνεργοί τους.

Οι δύο Αλβανοί ηλικίας 24 και 26 ετών είχαν αρχηγικό ρόλο και συγκεκριμένα παραλάμβαναν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που εισάγονταν από την Αλβανία και τις αποθήκευαν προσωρινά στο σπίτι του 26χρονου.

Μετά διέθεταν τις ποσότητες στα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος, τα οποία αναλάμβαναν την τελική παράδοση τους στους χρήστες.

Για τις επικοινωνίες τους χρησιμοποιούσαν κινητά τηλέφωνα, καταχωρημένα σε άγνωστα ονόματα ενώ για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν οχήματα προσώπων του περιβάλλοντός τους.

Επιπλέον εξακριβώθηκε ότι μέρος των ναρκωτικών τα διέθεταν ακόμα και σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, ενώ περαιτέρω, διαπιστώθηκε η τιμή πώλησης, η οποία κυμαίνονταν από 5-8 ευρώ το γραμμάριο.

Το τελευταίο τρίμηνο διακίνησαν 12,5 κιλά περίπου ακατέργαστης κάνναβης, με κέρδος άνω των 100.000 ευρώ.

Στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.500 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ, ένα πιστόλι με αμπούλες αερίου, δώδεκα κινητά τηλέφωνα.

Κατασχέθηκαν επίσης τρία αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα ως μέσα μεταφοράς.

Σχετικά άρθρα