Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο φονιάς του αστυνομικού στην Ανδραβίδα

Αυτός είναι ο φονιάς του αστυνομικού στην Ανδραβίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδραβίδα, Δολοφονίες, Φωτογραφίες,

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στις Δικαστικές Αρχές χθες το πρωί ο δολοφόνος του 35χρονου αστυνομικού από την Ανδραβίδα, Βασίλη Μαρτζάκλη.

Όπως αναφέρει το ilialive, ο δράστης πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελέως και του Ανακριτή και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Στα λίγα που ψέλλισε ήταν μια συγνώμη και η φράση «δεν ήθελα να τον σκοτώσω».

Νωρίτερα αποδοκιμάστηκε έντονα όταν προσήχθη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στα Δικαστήρια Αμαλιάδας.

Ο 30χρονος που έχει βαρύ ποινικό μητρώο με εμπλοκή σε πολλές περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, είχε βάλει «στο μάτι» το σπίτι του 35χρονου φίλου του αστυνομικού, θεωρώντας πως εκεί μπορεί να υπάρχουν χρήματα – εισπράξεις από την επιχείρηση που διατηρεί ο τελευταίος στον ίδιο δρόμο, εκατό μέτρα πιο κάτω. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος παρακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες το σπίτι του φίλου του αστυνομικού και αποφάσισε να «χτυπήσει» το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Έγινε αντιληπτός και έφτασε στο να σκοτώσει τον αστυνομικό Βασίλη Μαρτζάκλη. «Συγνώμη, δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Ήθελα μόνο να αποφύγω τη σύλληψη, όταν τράβηξα μαχαίρι» φέρεται να είπε στην Εισαγγελέα ο δράστης της δολοφονίας. Ο 30χρονος ΡΟΜΑ, κατά την απολογία του την Πέμπτη, αναμένεται να μην έχει δικηγόρο, καθώς ο ίδιος αρνήθηκε ακόμα και να του ορίσει αυτεπάγγελτα ο Ανακριτής.

Ο δράστης έφτασε στα Δικαστήρια της Αμαλιάδας από την Ασφάλεια Πύργου όπου κρατείται, λίγο μετά τις 9,30 το πρωί. Έξω από το Μέγαρο, λιγοστοί πολίτες που περίμεναν τον αποδοκίμασαν έντονα, ενώ όσοι αντιλήφθηκαν περί τίνος πρόκειται και στο εσωτερικό του κτιρίου, αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο.

il4

il2

il1

il7

Σχετικά άρθρα