Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Βραχιόλια” σε δύο γιατρούς για φακελάκι

“Βραχιόλια” σε δύο γιατρούς για φακελάκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιατροί ΕΣΥ, Δωροδοκία, Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), Χρηματισμός,

Ένας γιατρός – διευθυντής τμήματος δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής και ένας ακόμη ιδιώτης γιατρός συνελήφθησαν χθες στην Αττική, κατηγορούμενοι για δωροληψία υπαλλήλου και άμεση συνέργεια σε δωροληψία, αντίστοιχα.

Για την υπόθεση προηγήθηκε καταγγελία ατόμου, σύμφωνα με την οποία τον παρακολουθούσε ιατρικά ο ιδιώτης γιατρός και για την καλύτερη αντιμετώπιση της πάθησής του τον παρέπεμψε στον γιατρό του δημόσιου νοσοκομείου, ενημερώνοντας τον ότι θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 100 ευρώ για την «εξυπηρέτηση».

Στη συνέχεια, ο γιατρός του δημόσιου νοσοκομείου αφού πραγματοποίησε τη θεραπεία στον καταγγέλλοντα απαίτησε και έλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Αμέσως, ο παραπάνω γιατρός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ ακολούθησε και η σύλληψη του ιδιώτη γιατρού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.

Σχετικά άρθρα