Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη στην Ελβετία ο Αλβανός δολοφόνος της Καισαριανής

Συνελήφθη στην Ελβετία ο Αλβανός δολοφόνος της Καισαριανής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Δολοφονίες, Ελβετία, Καισαριανή,

Στην Ελβετία συνελήφθη ο Αλβανός υπήκοος, ο οποίος διώκεται από τις Ελληνικές Αρχές και σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, στις 2 Ιουνίου 2012 ο συλληφθείς από κοινού με άλλους συγκατηγορούμενούς του επιχείρησαν να αφαιρέσουν Ι.Χ. αυτοκίνητο από πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Βουτσά 83 στην Καισαριανή.

Κατά την προσπάθεια τους έγιναν αντιληπτοί από τον 30χρονο ιδιοκτήτη του, καθώς και τον 32χρονο αδελφό του, που άκουσαν τον συναγερμό και έτρεξαν να δουν, τι συνέβαινε.

Στην θέα τους οι δράστες πυροβόλησαν επανειλημμένα τα δύο αδέλφια με Kalashnikov, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 30χρονο και σοβαρά τον 32χρονο.

Από την Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιούνται ενέργειες, σε συνεργασία με την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, για την έκδοση του διωκόμενου στη χώρα μας.

Σημειώνεται, ότι άλλοι δύο Αλβανοί υπήκοοι ηλικίας 26 και 29 ετών, μέλη της εγκληματικής συμμορίας που συμμετείχαν στην δολοφονία του 30χρονου, συνελήφθησαν τον Ιούλιο του 2013 στη Γλυφάδα, ενώ ένας ακόμη 27χρονος Αλβανός υπήκοος, μέλος της εγκληματικής οργάνωσης με πολυετή εγκληματική δραστηριότητα στη χώρα μας συνελήφθη τον Απρίλιο του 2014 στην Αμμόχωστο της Κύπρου.

Σχετικά άρθρα