Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΙΕΚ ΔΟΜΗ: Λουκέτο από το υπουργείο Παιδείας

ΙΕΚ ΔΟΜΗ: Λουκέτο από το υπουργείο Παιδείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Λουκέτο μπαίνει στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ και όλες οι εταιρείες που αποτελούν παρακλάδια του, καθώς οι εκπρόσωποί του χρωστούν στο ΙΚΑ 20 εκατ. ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος σε σημερινή κοινή συνέντευξη του με τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο κανείς δεν θα παίρνει άδεια λειτουργίας, αν δεν έχει πληρώσει τις εισφορές του στο ΙΚΑ και δεν είναι απολύτως νόμιμος στην τήρηση των προδιαγραφών του νόμου. Ετσι, όποιος δεν πληρώσει εφέτος για παράδειγμα στο τέλος Σεπτεμβρίου τις οφειλές του, τον Οκτώβριο θα κλείσει.

Συνολικά, όπως είπε σήμερα ο κ. Σπυρόπουλος, τα κέντρα μεταλυκειακής εκπαίδευσης οφείλουν στο ΙΚΑ περίπου 140 εκατομμύρια ευρώ.

Όσοι εκπρόσωποι κολεγίων έχουν μπει σε ρύθμιση στο παρελθόν για την εξόφληση των οφειλών τους, θα τους δοθεί μια παράταση για να ολοκληρώσουν τις ρυθμίσεις τους.

Παράλληλα δεν θα λειτουργήσει φέτος το κτίριο της Γλυφάδας του κολεγίου BCA, θα λειτουργήσει το κτίριο της οδού Τατοΐου, ενώ γίνεται έλεγχος στο κτίριο του στην οδό Δημητρέσσας. Τις κτιριακές προϋποθέσεις που απαιτούνται πληροί για το Ελληνοβρετανικό Κολέγιο μόνο το κεντρικό του κτίριο και μόνο αυτό θα λειτουργήσει εφέτος.

Σχετικά άρθρα