Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Corporate Brand της χρονιάς αναδείχθηκε η Vodafone στα Hellenic Responsible Business Awards 2019

Corporate Brand της χρονιάς αναδείχθηκε η Vodafone στα Hellenic Responsible Business Awards 2019
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Vodafone,

Η Vodafone Ελλάδας απέσπασε την κορυφαία διάκριση CSR Corporate Brand της Χρονιάς, κατά την διάρκεια των Hellenic Responsible Business Awards 2019, που διοργανώθηκαν φέτος για 4η χρονιά με στόχο να αναδείξουν υπεύθυνες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και να αναγνωρίζουν τη δέσμευση των εταιρειών στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής συνεισφοράς. Στο πλαίσιο της βράβευσης η Vodafone απέσπασε ακόμη δύο Gold βραβεία, ένα Silver και ένα Bronze, για προγράμματα τα οποία εφαρμόζει και δημιουργούν αξία στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα η Vodafone έλαβε:

 Gold βραβείο στην κατηγορία Τεχνολογία για το Κοινό Καλό για το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής, που υλοποιείται για 13η συνεχή χρονιά από το Ίδρυμα Vodafone και εφαρμόζεται σε 100 απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ειδικευμένες υπηρεσίες υγείας.

 Gold βραβείο στην κατηγορία CSR Apps για την εφαρμογή “PROSVASIS ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ” που αναπτύχθηκε από την ΜΚΟ IntemediaKT στο πλαίσιο του προγράμματος World of Difference, και προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να καταγράφει σημεία και διαδρομές προσβάσιμες για άτομα με κινητικές αναπηρίες.

 Silver βραβείο στην κατηγορία Βιώσιμη Ανάπτυξη/Περιβάλλον: Ανάληψη δράσης για την κλιματική αλλαγή. Περιλαμβάνεται το σύνολο των δράσεων της Vodafone όσον αφορά στην ενεργειακή αποδοτικότητα, την ελαχιστοποίηση της εξάρτησης από φυσικούς πόρους με ταυτόχρονη μείωση της παραγωγής αποβλήτων.

 Bronze βραβείο στην κατηγορία Αριστεία στην συνεργασία, για τα 11 χρόνια συνεργασίας με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, αλλά και για το πρόγραμμα Ανακύκλωσης Συσκευών και Αξεσουάρ με την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης σε όλα τα Συστήματα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Σχετικά άρθρα