Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη στην καρδιά της Vodafone για ένα συναρπαστικό μέλλον!

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη στην καρδιά της Vodafone για ένα συναρπαστικό μέλλον!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Vodafone, Βίντεο,

Στη ζωή καθημερινά βάζουμε στόχους, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι στόχοι που μας αφορούν όλους γιατί αφορούν στο μέλλον μας!

Αυτοί είναι οι 17 Παγκόσμιοι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ που αφορούν στην επίτευξη της εξάλειψης της φτώχειας, της προστασίας του πλανήτη και της διασφάλιση ευημερίας για όλους, με ορίζοντα το 2030.

Για να δημιουργήσουμε ένα μέλλον χωρίς ανισότητες, με ένα περιβάλλον βιώσιμο και ασφαλές για όλους θα πρέπει πολίτες, κυβερνήσεις, οργανισμοί και εταιρείες να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Για την Vodafone η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί στρατηγική επιλογή γι’ αυτό και χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες για να συμβάλλει στην προσπάθεια για έναν καλύτερο μέλλον.

Επενδύει σε υποδομές, με όραμα μια κοινωνία των gigabit, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας.

Παράλληλα εφαρμόζει προγράμματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, δίνοντας προτεραιότητα στις γυναίκες, τους νέους και το περιβάλλον.

Η Vodafone οραματίζεται έναν κόσμο όπου οι γυναίκες θα έχουν ισότιμη συμμετοχή στην οικονομική και κοινωνική ζωή και το κάνει πραγματικότητα πρώτα για τις γυναίκες που εργάζονται στην εταιρεία. Υιοθετεί πολιτικές ίσων ευκαιριών, στηρίζει τη μητρότητα παρέχοντας 16 εβδομάδες πλήρως αμειβόμενης άδειας, για όλες τις γυναίκες που εργάζονται στην εταιρεία, επιπλέον της νόμιμης άδειας λοχείας που προσφέρει η ελληνική νομοθεσία.

Επιπλέον στέκεται δίπλα σε διεθνείς και τοπικές πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε σχέση με την εκπαίδευση, την υγεία, την ασφάλεια, αλλά και την εργασία.

Επενδύει στους νέους και τους βοηθά να εξασφαλίσουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην επαγγελματική τους πορεία.

Μέσα από προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης, mentoring και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, όπως το πρόγραμμα Discover Vodafone, η Vodafone δίνει στους νέους τα εφόδια να καλλιεργήσουν δεξιότητες και να ενταχθούν σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον.

Συμμετέχει στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, φροντίζοντας για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων όπως για παράδειγμα μέσα από προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας στο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο και τα κτήριά της στηρίζοντας παράλληλα μία οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα με τεχνολογίες ΙοΤ που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

Επιπλέον το Ίδρυμα Vodafone υλοποιεί προγράμματα για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας μέσα από την αξιοποίηση της τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών.

Σε συνεργασία με έγκριτους φορείς και ιδρύματα στοχεύει στην κάλυψη άμεσων σημερινών αναγκών στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής ενσωμάτωσης.

Για τη Vodafone κάθε μέρα, κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της έχει έναν μεγαλύτερο στόχο: Να συνδέει τον κόσμο με τις τεχνολογίες της, να αλλάζει τα δεδομένα, να δημιουργεί νέες προοπτικές, να βελτιώνει τη ζωή όλων σήμερα, με στόχο ένα συναρπαστικό μέλλον!

Περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr/sustainability και vodafone.gr/foundation

Η παρούσα ανάρτηση είναι advertorial

Σχετικά άρθρα