Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Vodafone στηρίζει τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ

Η Vodafone στηρίζει τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Vodafone, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ),

O Όμιλος Vodafone στηρίζει τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που υιοθέτησε ο ΟΗΕ και συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά, στην Παγκόσμια Εβδομάδα Ενημέρωσης που διοργανώνει ο οργανισμός Global Citizen.

Η εβδομάδα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης περιλαμβάνει μία σειρά δραστηριοτήτων με τη συμμετοχή κορυφαίων opinion leaders, όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Mπαράκ Ομπάμα, που στόχο έχουν την ενημέρωση και την αφύπνιση των πολιτών στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals/SDGs) που υιοθέτησε ο ΟΗΕ το 2015, με ορίζοντα το 2030 έχουν ως στόχο την εξάλειψη της φτώχιας, την προστασία του πλανήτη και τη διασφάλιση ευημερίας για όλους.

Στην κατεύθυνση αυτή, η Vodafone από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμόζει συγκεκριμένη στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης στενά συνδεδεμένη με τη δραστηριότητά της, ως διεθνής όμιλος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Oι τομείς

Η στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone που εφαρμόζεται μέσα από συγκεκριμένα πολυετή και μετρήσιμα προγράμματα, εστιάζει σε τομείς που αναδεικνύονται από τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Οι τομείς αυτοί είναι:

1. Η ενδυνάμωση των γυναικών
2. Η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η στήριξη της απασχόλησης των νέων
3. Η περιβαλλοντική αποδοτικότητα

Εδώ και 23 χρόνια, η Vodafone Ελλάδας λειτουργεί με υπευθυνότητα, ακεραιότητα και διαφάνεια, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα