Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ ο Μανώλης Παναγιωτάκης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ ο Μανώλης Παναγιωτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, Παναγιώτης Λαφαζάνης,

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ είναι και τυπικά ο Μανώλης Παναγιωτάκης, καθώς ενεκρίθη από την Βουλή η τοποθέτηση του, με τις ψήφους της συμπολίτευσης.

Τον κ. Παναγιωτάκη καταψήφισαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΚΕ, ενώ η Χρυσή Αυγή, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ ψήφισαν «παρών».

Ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΗ στην ομιλία τους στην κοινοβουλευτική Επιτροπή ΔΕΚΟ, τάχθηκε υπέρ της ενίσχυσης του λιγνίτη στο ενεργειακό μείγμα της Ελλάδας, υπέρ της αύξησης προσωπικού της εταιρείας «ΔΕΗ-Ανανεώσιμες», κατά της μερικής ή ολικής ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, ενώ κράτησε αποστάσεις από τη συλλογική σύμβαση εργασίας που συνυπέγραψε η προηγούμενη διοίκηση με το Σωματείο.

Από πλευράς του, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στην Επιτροπή, δήλωσε κατηγορηματικά ότι η συμφωνία της 20ής Φλεβάρη δεν περιλαμβάνει ιδιωτικοποιήσεις ούτε τεμαχισμούς δημόσιων ενεργειακών επιχειρήσεων.

«Αυτά ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Όλες οι δημόσιες ενεργειακές επιχειρήσεις θα μείνουν εκτός πώλησης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα