Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

To Vodafone World of Difference στηρίζει αυτούς που κάνουν τη διαφορά

To Vodafone World of Difference στηρίζει  αυτούς που κάνουν τη διαφορά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Vodafone,

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference ανέδειξε τους 10 νέους νικητές που ξεκίνησαν την εξάμηνη εργασία τους στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, καλύπτοντας ουσιαστικές ανάγκες της κοινωνίας, ενώ η Vodafone καλύπτει το μισθό τους.

Οι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί, για τους οποίους θα εργαστούν οι φετινοί νικητές του Vodafone World of Difference είναι: Γιατροί του Κόσμου, ΔΙΑΖΩΜΑ, Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Κέντρο Ερευνών Ρίζες ΑΜΚΕ, Κιβωτός του Κόσμου, Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”, Emfasis Foundation και HumanAid.

Αναλυτικά, οι φετινοί νικητές του προγράμματος, είναι οι:

– Αρχόντω Αντωνάτου, Συντονίστρια Σχεδιασμού & Εφαρμογής Δράσεων και εύρεσης πόρων στην Emfasis Foundation.

-Σταυρούλα Γεωργαλή, Ψυχολόγος στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”.

-Παναγιώτα Γιαννοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός στους Γιατρούς του Κόσμου στο Ανοιχτό Πολυιατρείο Θεσσαλονίκης.

-Βιόλα Γκιόκα, Συντονίστρια του Προγράμματος «ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ – Παιδιά σε κίνδυνο» στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

-Σοφία Μαντά, Βοηθός Υπεύθυνου του προγράμματος «Ψυχολογική Υποστήριξη για Όλους» στη MKO HumanAid.

-Κατερίνα Νάνου, Ερευνήτρια και Συντονίστρια δράσεων προβολής της αναδοχής στο Κέντρο Ερευνών Ρίζες ΑΜΚΕ.

-Κωνσταντίνα Μοναστηριώτη, Κοινωνική Λειτουργός στην Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.
-Γλυκερία Πατσίκα, Επιστημονικός Συνεργάτης στον τομέα της Εμβιομηχανικής στο Κέντρο Ανάλυσης Βάδισης και Κίνησης στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, ΕΛΕΠΑΠ.

-Άννα-Μαρία Τόλα, Κοινωνική Λειτουργός στην Κιβωτό του Κόσμου.

-Ευδόκιμος Φρέγκογλου, Υπεύθυνος Υλοποίησης Ψηφιακών Εφαρμογών στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference πραγματοποιείται στην Ελλάδα για πέμπτη συνεχή χρονιά και έχει αναδείξει τα προηγούμενα χρόνια 24 νικητές σε περιοχές όλης της χώρας.

Το έργο της ανάδειξης των τελικών νικητών για τη φετινή χρονιά ανέλαβε τετραμελής επιτροπή, η οποία κλήθηκε να ξεχωρίσει, μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις, τους επιτυχόντες. Μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν στελέχη της εταιρείας καθώς και οι: Μαρία Αλεξίου, Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, και Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού & Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής.

Φέτος, κατά την περίοδο υποβολής αιτήσεων, κατατέθηκαν συνολικά 231 ολοκληρωμένες προτάσεις για την ανάπτυξη και υλοποίηση συγκεκριμένων κοινωφελών έργων, ενώ από την έναρξη του προγράμματος έχουν υποβληθεί 1.421 προτάσεις. Όλες οι αιτήσεις αξιολογήθηκαν ξεχωριστά με βασικά κριτήρια τις ικανότητες, τη γνώση και τα τυπικά προσόντα των υποψηφίων. Επιπρόσθετα, κάθε αίτηση αξιολογήθηκε σύμφωνα με την ανθρωπιστική και κοινωφελή της αξία, τα μετρήσιμα αποτελέσματα καθώς και το εφικτό της υλοποίησής της

Το Vodafone World of Difference είναι ένα παγκόσμιας εμβέλειας πρόγραμμα που μέχρι σήμερα εφαρμόζεται από τη Vodafone σε 19 χώρες έχοντας δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 3.025 επιτυχόντες να εργαστούν στον οργανισμό της επιλογής τους. Στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των 4 πρώτων χρόνων υλοποίησής του έχει δώσει την ευκαιρία σε 24 νικητές να εργαστούν σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε περιοχές όλης της Ελλάδας, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Κοζάνη, Μυτιλήνη, Πάρο, Πάτρα και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone.

Σχετικά άρθρα