Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λάμπης Λιβιεράτος: Η συγκινητική εξομολόγησή του

Λάμπης Λιβιεράτος: Η συγκινητική εξομολόγησή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λάμπης Λιβιεράτος,

Ο Λάμπης Λιβιεράτος, το βράδυ της Τρίτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «ΟΛΑ» και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε, τα τελευταία χρόνια.

«Δόξα τω Θεώ, δεν έχω πολλούς φίλους, αλλά έχω λίγους και καλούς. Βρέθηκαν άνθρωποι από τον χώρο δίπλα μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Βρέθηκε και ένας άνθρωπος από το πουθενά, ο Νίνο, που δεν τον γνώριζα, ήρθε και με βρήκε, στάθηκε πάρα πολύ δίπλα μου, είναι φοβερό παιδί. Αλλά και άλλοι! Και ο Αντώνης Ρέμος… Αλλά ο Νίνο ήρθε στο άσχετο, δεν γνωριζόμασταν. Είχε περάσει και αυτός μια αντίστοιχη δύσκολη περίοδο και ήθελε να τη μοιραστεί μαζί μου. Ήθελε να με βγάλει από αυτό» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Μάλιστα, ο Λάμπης Λιβιεράτος παραδέχθηκε πως ισχυρό κίνητρο για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αποτέλεσαν οι κόρες του:

«Όταν πέρασα αυτή τη δύσκολη κατάσταση, δεν ήξερα αν θα βγω από αυτή. Αλλά έβαλα τον εαυτό μου σε μια διεργασία και είπα “Θα βγω! Δε θα μείνω σε αυτή την κατάσταση”. Δεν αξίζει ούτε σε μένα και κυριότερα στα παιδιά μου. Έχοντας μπροστά μου την εικόνα των παιδιών μου, είπα ότι οφείλω να είμαι καλά».

Σχετικά άρθρα