Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Β΄ Σταρ Ελλάς σε διεθνή Καλλιστεία στην Κίνα

Η Β΄ Σταρ Ελλάς σε διεθνή Καλλιστεία στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η Β΄ Σταρ Ελλάς 2012 Ευτυχία Λαζάρου, καθώς πλησιάζουν οι μέρες για τον τελικό του διαγωνισμού Miss Model of the World.

Η Ευτυχία μια πολύ εντυπωσιακή και αιθέρια ύπαρξη, εκπροσωπεί την χώρα μας στα Διεθνή Καλλιστεία Miss Model Of The World όπου διοργανώνονται φέτος στην Κίνα και συγκεκριμένα στην πόλη Shenzhen, όπου βρίσκεται ήδη εκεί από της 9 Νοεμβρίου.

Η βραδιά του τελικού είναι 29 Νοεμβρίου και επιστρέφει στην Ελλάδα στις 3 Δεκεμβρίου.

Η Β΄ Σταρ Ελλάς 2012 με καταγωγή από την Αθήνα, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελιγκ, ενώ έχει σπουδάσει διατροφολόγος, μιλάει Αγγλικά, χόμπι της είναι το τένις η κολύμβηση και ο χορός.

Mε πολλά όνειρα-ταλέντα και φιλοδοξίες, φόρεσε εκπληκτικές δημιουργίες του Θοδωρή Τρανούλη, το υπέροχο χαμόγελo της και είπε φεύγοντας στο αεροδρόμιο το περασμένο Σάββατο:

“Νιώθω πολύ περήφανη που θα εκπροσωπήσω την χώρα μου σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, ευχαριστώ πολύ τα Ελληνικά Καλλιστεία τον κ. Βασίλη Πρεβελάκη για την ευκαιρία που μου δίνει να συμμετάσχω σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, όπως και τον κ. Θοδωρή Τρανούλη που επιμελείται την εμφάνιση μου με τα υπέροχα φορέματα-τουαλέτες του”.

Να πούμε ότι ο διαγωνισμός Miss Model Of The World είναι ένας διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς όπου διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη, το 1988 με 42 χώρες.

Η Ελλάδα έχει διακριθεί με τις θέσεις 2η Επιλαχούσα με τη Δήμητρας Κωστάκη το 1993, 1ης Επιλαχούσα με την Ειρήνη Αλεξίου το 1994, 2η Επιλαχούσα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη το 2002 και τέλος η Ρία Αντωνίου στην αντίστοιχη θέση το 2007. Ας ευχηθούμε λοιπόν στην Ευτυχία καλή επιτυχία και να φέρει ακόμα μια διάκριση για την χώρα μας.

Σπύρος Καλαματιανός, Φωτογραφίες: Λευτέρης Μυλωνάκης

lazarou-2 lazarou-3

Σχετικά άρθρα