Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νότης Σφακιανάκης: Πολύ δικός του άνθρωπος «του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά»

Νότης Σφακιανάκης: Πολύ δικός του άνθρωπος «του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νότης Σφακιανάκης,

Για τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος τις τελευταίες έχει επιστρέψει στη δημοσιότητα λόγω… της απουσίας του από αυτήν, με πολλούς φαν του να αναρωτιούνται που έχει χαθεί, μίλησε την Κυριακή 18/6 ο Νίκος Συρίγος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και φίλος του Νότη Σφακιανάκη δεν άντεξε και ξέσπασε κατά συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε «έδωσε πισώπλατη μαχαιριά» στον λαϊκό τραγουδιστή.

«Επειδή σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα κάποιους κοινούς γνωστούς, θα σας πω αυτά που μπορώ να πω.

»Ο Νότης είναι βαθιά πληγωμένος από πάρα πολύ δικό του άνθρωπο, όχι συγγενικό του πρόσωπο.

»Από στενό του συνεργάτη, ο οποίος κάνει ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί αλλά, ξέρει πολύ καλά γιατί είναι αυτός που του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά» είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

«Επειδή υπήρξε και μια δήλωση χθες από τον ανιψιό του που λειτουργεί και ως μετρ, ότι δε θα τραγουδήσει και δε θα επιστρέψει…

»Εμένα οι δικές μου πηγές, μου είπαν ότι ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζει δίσκο και θα επιστρέψει τον χειμώνα, θα δεχτεί μια από τις προτάσεις που του έχουν κάνει» είπε στη συνέχεια ο Νίκος Συρίγος.

Κλείνοντας, ο Νίκος Συρίγος ανέφερε: «Μη βγαίνετε κάποιοι και λέτε ότι δε ξέρετε τι έχει συμβεί.

»Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί.

»Ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει στον Νότη, πάρα πολύ καλά και καλό είναι να μη μιλήσετε, να τον αφήσετε να ξεθυμάνει γιατί αυτό που του κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο».

Σχετικά άρθρα