Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή θείο του

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή θείο του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νότης Σφακιανάκης,

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται στον ALPHA δίνοντας απαντήσεις στα διάφορα δημοσιεύματα των τελευταιών ημερών που αφορούν στον θείο του.

«Ο λόγος που κάνω αυτή την κίνηση είναι γιατί και γράφονται και λέγονται δημόσια ανακρίβειες από διάφορους επιτήδειους οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν την πραγματικότητα και διαρρέουν πληροφορίες για την προσωπική ζωή και την περιουσία του θείου μου που αν μη τι άλλο δεν θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει καν!

»Ο κύριος Πιλάτος που βγήκε πρόσφατα δημόσια και αναφέρθηκε στον θείο μου για το που βρίσκεται για το πώς ζει και με ποιον ζει υπήρξε για πολλά χρόνια μεν φίλος και συνεργάτης του θείου μου όμως απέχει από το σχήμα σχεδόν 10 χρόνια.

»Στη συνέχεια στον Γιώργο Λιάγκα βγήκε ένα άλλο παιδί που παρουσιάζει τον εαυτό του ως μετρ του Νότη τον οποίο εγώ γνωρίζω ως φαν του Νότη και τίποτα παραπάνω ο οποίος και αυτός με τη σειρά του είπε πράγματα που δεν υφίστανται.

»Τώρα σε ό,τι αφορά τον Νότη, την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά του θα σας πω το εξής:

»Ότι είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του.

»Έχει επιλέξει να απομακρυνθεί πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας είναι επιλογή του και πρέπει να είναι Σεβαστή από όλους.

»Πρόσφατα που βρεθήκαμε μου επεσήμανε ότι δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε κάποια πίστα».

«Όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με τα ανυπόστατα στοιχεία που προβάλλουν για την οικογένεια το θείου μου εκθέτουν και φέρνουν σε δύσκολη θέση τη θεία μου και τα παιδιά τους» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχετικά άρθρα