Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mε κορωνοϊό η Δέσποινα Βανδή – «Ας προσευχηθούμε όλοι να τελειώσει σύντομα»

Mε κορωνοϊό η Δέσποινα Βανδή – «Ας προσευχηθούμε όλοι να τελειώσει σύντομα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θετική στον κορωνοϊό είναι η Δέσποινα Βανδή και η γνωστή τραγουδίστρια το επιβεβαίωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram περιγράφοντας το χρονικό της νόσησής της από την Covid-19.

Όπως εξήγησε, την Τρίτη υποβλήθηκε προληπτικά σε ένα μοριακό εργαστηριακό τεστ καθώς αισθανόταν πως πρόκειται να αρρωστήσει και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό, ενώ στο μοριακό τεστ που υποβλήθηκε την Κυριακή προκειμένου να ταξιδέψει στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους το αποτέλεσμα είχε βγει αρνητικό.

Όσο για την κατάσταση της υγείας της, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε πως αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε πλήρη απομόνωση στο σπίτι της, ενώ επιβεβαίωσε με τη σειρά της πως δεν θα βρίσκεται στον τελικό του J2US -τουλάχιστον δια ζώσης- που τόσο ήθελε.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Αλιάγας θα είναι ο αντικαταστάτης της Δέσποινας Βανδή στον τελικό του show τραγουδιού.

«Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συμπαράσταση!

»Δώστε σημασία και στις πιο μικρές ενδείξεις!

»Κυριακή έκανα μοριακό για να μπω στην Κύπρο Τρίτη αισθανόμουν πως πάω να αρρωστήσω από την κούραση και ξανά έκανα ένα μοριακό για προληπτικούς λόγους και βγήκα θετική!

»Εμβολιασμένη και έχοντας ένα αρνητικό μοριακό 40 ώρες πριν θα μπορούσα να μην έχω πάει να ξανακάνω και να συνεχίζω να κυκλοφορώ! Θέλει μεγάλη προσοχή παιδιά! Καλή δύναμη!

»Ας προσευχηθούμε όλοι να τελειώσει σύντομα και να είμαστε καλά!», έγραψε στο κείμενο που συνόδευσε την ανάρτησή της.

Σχετικά άρθρα