Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μπιγιονσέ “κόβει” τα μπουτάκια της στο photoshop

Η Μπιγιονσέ “κόβει” τα μπουτάκια της στο photoshop
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπιγιονσέ, Φωτογραφίες,

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι ωραίες και σε κάποιες δεν αρκεί αυτό, θέλουν να είναι και αψεγάδιαστες.

Στην περίπτωση της Μπιγιονσέ, που δεν είναι μια απλή καθημερινή γυναίκα αλλά μια διάσημη σταρ, η ανάγκη για τελειότητα σαφώς και είναι πολλαπλάσια. Και όπου δεν κάνουν δουλειά τα γυμναστήρια, ή ο πλαστικός χειρουργός, αναλαμβάνει το photoshop.

Χαμός γίνεται στο αγγλόγλωσσο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες που ανέβασε η Μπιγιονσέ στο Tumblr. Εκ πρώτης όψεως είναι τέλειες, εκείνη μια κούκλα…

beyonce-1

Όμως, τα έμπειρα μάτια των ρεπόρτερ είδαν την ατέλεια, που εκείνη νόμιζε ότι είχε διορθώσει. Που; Στο πιο απίθανο σημείο. Στον αντικατοπτρισμό της σιλουέτας της στην καλά γυαλισμένη επιφάνεια του σκάφους, όπως εκείνη κατέβαινε τη σκάλα.

Η Μπιγιονσέ προδόθηκε ότι “έκοψε” λίγο τα μπουτάκια της, για να φαίνονται πιο λεπτά από ό,τι πραγματικά είναι, όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί.

beyonce-2

Και δεν προδόθηκε μόνο από αυτό… Εκεί ανάμεσα στα πόδια της, που έγινε το photoshop, κάποιος προσπάθησε ανεπιτυχώς να διορθώσει το σκαλοπάτι, το άφησε λίγο στραβό…

beyonce-3

Όπως αντιλαμβάνεστε η καζούρα που της κάνουν στα ξένα σάιτ είναι μεγάλη και σίγουρα η σταρ θα το έχει μετανοιώσει που ανάρτησε τις τόσο πρόχειρα φτιαγμένες φωτογραφίες της.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ένα γιοτ την περασμένη εβδομάδα όπου και γιόρτασε τα γενέθλιά της, έγινε 33 ετών.

Σχετικά άρθρα