Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς που έκλεψε ο χάκερ!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς που έκλεψε ο χάκερ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τζένιφερ Λόρενς, Φωτογραφίες, Χάκερς,

Οι φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) που έκλεψε ο χάκερ 4chan, παραβιάζοντας το iCloud, κάνουν τον γύρο του πλανήτη και δημοσιεύονται σε όλα τα σάιτ.

Στις ΗΠΑ η Τζένιφερ Λόρενς απειλεί με μηνύσεις όσους τολμήσουν να δημοσιεύσουν το φωτογραφικό υλικό. Η αλήθεια είναι, ότι οι φωτογραφίες αυτές κανονικά δεν θα έπρεπε ποτέ να διαρρεύσουν, ούτε να δημοσιευτούν. Ήταν προσωπικές της, στο κινητό και τον υπολογιστή της. Από τη στιγμή, όμως, που τις αποθήκευσε και στο iCloud, έπαιζε με τη φωτιά…

Συνολικά 101 σταρ έπεσαν θύματα του χάκερ, ο οποίος έκλεψε τις φωτογραφίες από τα κινητά τους τηλέφωνα από το iCloud. Η δημοσίευση άρχισε το απόγευμα της Κυριακής και το διαδίκτυο έχει πάρει «φωτιά» με τις αποκαλύψεις ενώ το Twitter έχει ήδη μπλοκάρει λογαριασμούς που αναδημοσίευσαν το υλικό.

Ο δράστης άρχισε το «χτύπημα» με την Τζένιφερ Λόρενς: μέσω της ιστοσελίδας 4chan, ανακοίνωσε ότι έχει στην κατοχή του 60 «πιπεράτες» φωτογραφίες, καθώς και ένα 2λεπτο βίντεο στο οποίο η ηθοποιός επιδίδεται σε στοματικό έρωτα, το οποίο και θα έστελνε σε όποιον πλήρωνε για να το δει!

«Αυτό είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Οι Αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί και όποιος έχει καταχωρήσει τις κλεμμένες φωτογραφίες θα διωχθεί», δήλωσε εκπρόσωπος της Λόρενς, η οποία δεν είναι η μόνη που επιβεβαίωσε πως οι πόζες είναι αυθεντικές!

Δείτε εδώ δύο σχετικά θέματα:
1. Οι άντρες στο πλευρό της Τζένιφερ Λόρενς για τη διαρροή (φωτογραφίες)
2. Παγκόσμιος σάλος με τον χάκερ: Δείτε φωτογραφίες των σταρ που έκλεψε

Lawrence_1 Lawrence_2 Lawrence_5 Lawrence_6 Lawrence_7 Lawrence_8 Lawrence_9 Lawrence-13

Η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence), γεννημένη στις 15 Αυγούστου 1990, είναι Αμερικανίδα ηθοποιός

Ο πρώτος της μεγάλος ρόλος ήταν στη σειρά The Bill Engvall Show (2007-2009) του καναλιού TBS.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε σε ανεξάρτητες ταινίες συμπεριλαμβανομένου τις: Τα Σύνορα της Μοναξιάς (The Burning Plain) και Στην Καρδιά του Χειμώνα (Winter’s Bone), για την οποία ήταν προτεινόμενη για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα, Βραβείο Satellite και Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών Καλύτερης Ηθοποιού.

Σε ηλικία 20 ετών, ήταν η δεύτερη νεότερη ηθοποιός όλων των εποχών προτεινόμενη για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, ενώ στα 22 έγινε η δεύτερη νεότερη νικήτρια της κατηγορίας.

Είναι επίσης γνωστή για το ρόλο της ως Μυστίκ στην ταινία του 2011 X-Men: Η Πρώτη Γενιά (X-Men: First Class).

Το 2012, η Λόρενς έγινε ευρύτερα γνωστή πρωταγωνιστώντας ως η ηρωίδα Κάτνις Έβερντιν στην ταινία Αγώνες Πείνας (The Hunger Games), την κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Σούζαν Κόλινς. Η ερμηνεία της στην ταινία έλαβε ιδιαίτερα θετικές κριτικές και της χάρισε τον τίτλο της καλύτερης εισπρακτικά ηρωίδας όλων των εποχών.

Οι ερμηνείες της Λόρενς μέχρι σήμερα ώθησαν το περιοδικό Rolling Stone να την ονομάσει «η πιο ταλαντούχα νεαρή ηθοποιό στην Αμερική».

Το 2012, πρωταγωνίστησε στην ταινία Οδηγός Αισιοδοξίας (Silver Linings Playbook) πλάι στους Μπράντλεϊ Κούπερ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Για την ερμηνεία της στην ταινία κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού – Κωμωδία ή Μιούζικαλ και έλαβε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, μεταξύ άλλων βραβείων, κάνοντας την τη νεότερη ηθοποιό που έχει προταθεί για δύο Όσκαρ όλων των εποχών και τη δεύτερη νεότερη νικήτρια της κατηγορίας.

Σχετικά άρθρα