Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε ερημική παραλία στην Πάρο Μακρυπούλια – Μουτσινάς

Σε ερημική παραλία στην Πάρο Μακρυπούλια – Μουτσινάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην αγαπημένη της Πάρο βρίσκεται για διακοπές η Ζέτα Μακρυπούλια παρέα με τον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Δάσκαλο.

Οι τρεις φίλοι μένουν στην εξοχική κατοικία που διατηρεί ο σύντροφος της ηθοποιού, Μιχάλης Χατζηγιάννης, στο νησί και περνούν τις διακοπές τους απολαμβάνοντας τα δροσερά νερά του Αιγαίου.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «OK», εντόπισε την Ζέτα Μακρυπούλια με τους φίλους της σε απομονωμένη παραλία της Πάρου.

«Η Ζέτα και ο Γιώργος, που βρίσκονταν ήδη για λίγες ημέρες στην Πάρο, υποδέχτηκαν τον Νίκο το πρωί της Τρίτης 12 Αυγούστου», περιγράφει πηγή στο περιοδικό «ΟΚ» και συμπληρώνει: «Επέλεξαν μια ερημική περιοχή, περίπου 5 χλμ. από τη Νάουσα. Μόνο κάποια παιδάκια διέκοψαν την ηρεμία τους, καθώς αναγνώρισαν την Ζέτα και την πλησίασαν για να ζητήσουν αυτόγραφα -εκείνη ανταποκρίθηκε με χαρά. Παρόλο που είχαν πάρει μαζί τους μόνο νερό και τις πετσέτες τους, παρέμειναν μέχρι αργά το απόγευμα στην παραλία επιδιώκοντας να βρίσκονται κάτω από τη σκιά».

Όπως σημειώνει η ίδια πηγή οι τρεις τους: «έβγαιναν σπάνια, κυρίως για τις αγορές τους από σούπερ μάρκετ της Παροικίας, ενώ περνούσαν τα βράδια τους όλοι μαζί στο σπίτι».

makripoulia-2

Σχετικά άρθρα