Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου είναι όμορφη και ταλαντούχα (φωτο)

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου είναι όμορφη και ταλαντούχα (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Είναι 21 ετών, είναι ταλαντούχα και σίγουρα έχει όνειρο να κατακτήσει τον κόσμο του πενταγράμμου, όπως ακριβώς έκανε ο πατέρας της Γιάννης Πλούταρχος.

Η Κατερίνα Κακοσαίου έχει μαγευτική φωνή και όπως και ο κατά τρία χρόνια μικρότερος αδελφός της Γιώργος, ακολουθεί τα βήματα του λαϊκού τραγουδιστή με πολλή σύνεση, υπομονή και σταθερές κινήσεις.

Η Κατερίνα έχει λατρεία για τη μουσική και το τραγούδι και κάνει σχεδόν καθημερινά πρακτική προκειμένου να αποδίδει φωνητικά όλα τα τραγούδια που της αρέσουν να ερμηνεύει.

Συχνά μάλιστα κάνει και ντουέτα με τον πατέρα της ο οποίος μόνο περήφανος θα μπορούσε να νιώθει για την κόρη του και για τα παιδιά του γενικότερα.

Είναι άλλωστε μία πολύ δεμένη οικογένεια που όπως και το «καλύτερο παιδί του ελληνικού πενταγράμμου» διατηρεί χαμηλό προφίλ απέναντι στη δημοσιότητα.

Η Κατερίνα, εκτός από το τραγούδι λατρεύει και τα ταξίδια και ήδη έχει γνωρίσει μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, δείχνοντας ιδιαίτερη αδυναμία για διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Δεν αλλάζει, όμως, με τίποτα τις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές στο εξοχικό της οικογένειας στη γενέτειρα του πατέρα της, τις Λιβανάτες.

Εκεί, τα βράδια ο πατέρας της παίζει κιθάρα και η ίδια με τον αδελφό της ερμηνεύουν αγαπημένες μπαλάντες από το παρελθόν.

Σχετικά άρθρα