Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μοντέλο ετών… 82 γνωρίζει επιτυχία εδώ και 7 δεκαετίες

Μοντέλο ετών… 82 γνωρίζει επιτυχία εδώ και 7 δεκαετίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Carmen Dell Orefice, Φωτογραφίες,

Αν και τα περισσότερα μοντέλα εγκαταλείπουν την καριέρα τους λίγο μετά τα 30, η μυθική Carmen Dell Orefice επιδεικνύει το σώμα της εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Είναι 82 ετών και θεωρεί ότι έχει ακόμη πολλά να προσφέρει.

Για πρώτη φορά εμφανίστηκε στο πρωτοσέλιδο του Vogue στα 15 της χρόνια κάτι που εκείνα τα χρόνια δεν σήμαινε κάτι για εκείνη.

Στα 13 της χρόνια, την εντόπισε η σύζυγος ενός φωτογράφου την ώρα που έβγαινε από ένα λεωφορείο στη Νέα Υόρκη.

Την επόμενη χρονιά πόζαρε για τον Σαλβαντόρ Νταλί, ο οποίος της έδωσε 7 δολάρια και έναν… πίνακα του επειδή έκανε το μοντέλο του.

Εργάστηκε με τους διασημότερους φωτογράφους του 20οστού αιώνα όπως τον Σεσίλ Μπίτον, τον Νόρμαν Πάρκινσον και τον Ρίτσαρντ Άβεντον.

Σε μία ηλικία που άλλες σύγχρονές της έχουν ξεχαστεί ή έχουν πεθάνει, η Carmen πρωταγωνιστεί ακόμη σε διαφημιστικές εκστρατείες για φίρμες όπως οι Gaultier, Galliano και Mugler.

Ψηλή και αδύνατη με τα ασημένια της μαλλιά μαζεμένα πίσω και με λιγότερες ρυτίδες από ότι θα περίμενε κανείς για μία γυναίκα της ηλικίας της.

Παραδέχεται ότι έχει κάνει εγχύσεις σιλικόνης τις τελευταίες δεκαετίες για να κοροϊδέψει το χρόνο και λέει ότι θα πει περισσότερα στην αυτοβιογραφία της που γράφει.

Είναι κοκέτα και δεν αποχωρίζεται τα τακούνια τους, ακόμη και για να κάνει μία επέμβαση σοβαρή στους αστραγάλους πριν από τρεις μήνες.

Η Carmen είναι μοναχοκόρη ενός Ιταλού μετανάστη και η μάνα της έχει καταγωγή από την Ουγγαρία και στην αρχή ασχολήθηκε με το μόντελινγκ για να βοηθήσει οικονομικά τους γονείς της, που δεν έμεναν μαζί, αλλά δεν χώρισαν ποτέ.

Παντρεύτηκε τρεις φορές.

Στην αρχή με τον Μπιλ Μάιλς στα 21 της, αφού έβγαιναν για τρία χρόνια και είχε κάνει πολλές φορές άμβλωση.

Τελικά απέκτησαν μία κόρη τη Λόρα, αλλά ο Μπιλ ήταν άπιστος και έτσι εκείνη τον χώρισε.

Στα 28 της παντρεύτηκε το φωτογράφο Richard Heimann, αλλά πολύ σύντομα την εγκατέλειψε γιατί αποφάσισε ότι δεν ήταν έτοιμος να μεγαλώσει το παιδί ενός άλλου ούτε να παντρευτεί.

Ο τρίτος της γάμος ήταν με τον Ρίτσαρντ Κάπλαν, τον αρχιτέκτονα, τον οποίο γνώρισε στις αρχές του 1963 και παντρεύτηκε στα τέλη του χρόνου.

Είχε πολλούς εραστές και μερικοί από αυτούς ήταν παντρεμένοι.

Μεταξύ αυτών ο φωτογράφος Νόρμαν Πάρκινσον, ο αμερικανός παρουσιαστής Ντέιβιντ Σάσκιντ και ο πολυεκατομμυριούχος Νόρμαν Λεβί.

Ο τελευταίος τη γνώρισε και στον Μπέρνι Μάντοφ, ο οποίος της «έφαγε» και πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Η Carmen ήθελε να γίνει μπαλαρίνα, αλλά μετά από ένα χρόνο ασθένειας με ρευματικό πυρετό δεν μπορούσε να κάνει καμία κίνηση.

Δεν έχει μετανιώσει που απέκτησε μόνο ένα παιδί τη Λόρα, η οποία είναι σήμερα 60 ετών.

Αν και 82 ετών γνωρίζει από τεχνολογία και έχει έναν υπολογιστή Mac αλλά και ένα iPad.

Θεωρεί ότι το σύγχρονο μόντελινγκ συνδέεται με το σεξιστικό μήνυμα και ότι τους μαθαίνεται να περπατάνε στην πασαρέλα με ένα συγκεκριμένο τρόπο ώστε να προκαλούν.

Ποτέ δεν πήγε με κάποιον άντρα χωρίς έρωτα. Ήταν 16 ετών όταν ερωτεύτηκε τον πρώτο της άντρα, ο οποίος ήταν 26 ετών και είχε ένα γιο από τον προηγούμενο του γάμο.

carmen 1

carmen 2

carmen 3

Πρόσφατα άρθρα