Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη γέννησε τη δεύτερη κόρη της, βάρους 3.140 γραμμαρίων, την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014, στις 15:25 το μεσημέρι, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Από το πλευρό της ήταν συνέχεια ο σύζυγός της, Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Αφού γεννήθηκε ο καρπός του έρωτά τους, το ερωτευμένο ζευγάρι πόσταρε στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

santi

Ωστόσο, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη μοιράστηκε τη χαρά της μιλώντας και στο fthis για το χαρμόσυνο γεγονός, περιγράφοντας τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματα της μέσα από τη μαιευτική κλινική.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη δήλωσε πως:

«H κόρη μου είναι υγιέστατη και γελάει συνεχώς. Και οι δυο μου κόρες μου μοιάζουν και σε εμένα και στο σύζυγο μου. Ωστόσο, η Ιωαννίτα όταν γεννήθηκε έμοιαζε περισσότερο στο Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ενώ η νεογέννητη Αναστασία μοιάζει περισσότερο σε μένα».

Επιπλέον, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη αποκάλυψε πως:

«Πήρα εξιτήριο την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 και επιστρέψαμε όλοι μαζί στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη! Φυσικά δεν πρόκειται να κάνουμε διακοπές αλλά είμαι πολύ χαρούμενη για την οικογένειά μου».

Να θυμίσουμε ότι, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, πριν από μερικούς μήνες είχε αποκαλύψει μέσω του προσωπικού της blog, ότι είχε μία αποβολή και για αυτό ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα ένα δεύτερο παιδάκι.

Σχετικά άρθρα