Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χώρισε η Μαριάντα Πιερίδη

Χώρισε η Μαριάντα Πιερίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαριάντα Πιερίδη, Νέστορας Φωτιάδης,

Με αφορμή την επίσκεψή της στην εκπομπή «Happy Day», το πρωί της Δευτέρας, η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για πρώτη φορά για την κρίση στη σχέση της με τον σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη.

«Ασχολούμαι πάρα πολύ με τον μικρό. Είναι συγκλονιστική φάση αυτή. Νιώθω ότι έχω αλλάξει 100%. Τα βλέπω όλα εντελώς διαφορετικά, βλέπω τα πάντα με τελείως διαφορετικό τρόπο. Αισθάνομαι λατρεία, σκοτώνω για τον μικρό» εξομολογήθηκε.

Και συμπλήρωσε:

«Περάσαμε μια περίοδο που έπρεπε να δουλέψω και τον μικρό τον άφησα στη μητέρα μου να τον φροντίζει. Είναι λίγο τρομακτικό, δεν ήθελα κανένας να τον αγγίξει. Ήμουν σε υστερία! […] Τώρα είμαι σε μαύρη στεναχώρια, γιατί χθες έφυγε με τη γιαγιά διακοπές. Είναι μιάμιση ώρα μακριά, αλλά για μένα είναι σαν να βρίσκεται σε άλλη χώρα».

Σχετικά με τον ερχομό του μικρού στον κόσμο, τη στιγμή που οι γιατροί είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος, η Μαριάντα Πιερίδη δήλωσε:

«Αυτό το παιδί ήταν ένα απίστευτα ευχάριστο σοκ. Προσπαθούσα και σχεδόν μου είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να μείνω έγκυος. Είχαν αφήσει ένα μικρό παράθυρο, αλλά μου είχαν πει να μην το σκέφτομαι καν. Μάλιστα, το ίδιο καλοκαίρι είχα κάνει τις εξετάσεις μου και μου έλεγαν πως ειδικά τότε δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω έγκυος γιατί έπρεπε να κάνω μια επέμβαση μέσα στον χειμώνα. Και παρόλα αυτά, συνέβη. Επειδή έχω αλλάξει τρεις γιατρούς, ο γιατρός που έχω τώρα μου είπε ότι “αυτό το παιδάκι ήθελε να έρθει στον κόσμο”».

Μάλιστα, όταν η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τη Μαριάντα Πιερίδη αν όντως έχει χωρίσει με τον σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη, με αφορμή την πρόσφατη ενόχλησή της, όταν ρωτήθηκε για σχετικά, εκείνη απάντησε:

«Η τότε ερώτηση ήταν αν χωρίσαμε. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε τώρα. Οπωσδήποτε, πάντως, ένα παιδάκι και ειδικά το πρώτο παιδάκι φέρνει κάποια ένταση μέσα στο ζευγάρι».

Ωστόσο, αν και η Μαριάντα Πιερίδη επεσήμανε πως και οι δυο τους βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη ρώτησε αν για την προσωπική της ζωή εύχεται μια νέα αρχή ή μια «αποκατάσταση», η Μαριάντα Πιερίδη είπε:

«Για την προσωπική μου ζωή εύχομαι μια καινούρια αρχή».

Σχετικά άρθρα