Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μαριάντα Πιερίδη απολαμβάνει τον έρωτα στη Μύκονο (φωτογραφίες)

Η Μαριάντα Πιερίδη απολαμβάνει τον έρωτα στη Μύκονο (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πλήρως ανανεωμένη, όπως πάντα καλογυμνασμένη, με σφιχτούς κοιλιακούς, φορώντας ένα µικροσκοπικό κρεµ μπικίνι και πάνω από όλα ερωτευμένη η Μαριάντα Πιερίδη συνελήφθη από τον τηλεφακό στη Μύκονο.

Στο πλευρό της ο νέος αγαπηµένος της και γνωστός σεφ εξωτικής κουζίνας, ∆ηµήτρης Κατριβέσης.

Η τραγουδίστρια έµοιαζε ευτυχισµένη και από τις µατιές που αντάλλασσαν οι δυο τους µπορούσε κανείς να διακρίνει το πάθος µεταξύ τους.

Η Μαριάντα, που θα βρίσκεται όλο το καλοκαίρι στη Μύκονο λόγω των εµφανίσεών της στο club 4711 µε τον Νίκο Απέργη, έχει κάθε λόγο να χαµογελά.

pieridi

Αιτία ο νέος έρωτας που έχει κατακλύσει εδώ και δύο µήνες τη ζωή της.

Μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της Νέστορα Φωτιάδη, η Μαριάντα προσπάθησε να ανασυγκροτηθεί.

Η νέα σελίδα που έχει ανοίξει, όµως, στην προσωπική της ζωή την έχει κάνει και πάλι ευτυχισµένη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο, πριν από περίπου δύο µήνες. Η Μαριάντα, λόγω των προγραµµατισµένων εµφανίσεών της εκεί, είχε φτάσει νωρίτερα στο Νησί των Ανέµων για τις καθιερωµένες πρόβες.

Την ίδια χρονική στιγµή βρισκόταν στο νησί και ο ∆ηµήτρης προκειµένου να προετοιµάσει το grand opening -θα γίνουν τα εγκαίνια σε λίγες ηµέρες- του µοναδικού εστιατορίου περουβιανής κουζίνας που υπάρχει στη Μύκονο, όπου ο γνωστός σεφ είναι υπεύθυνος τόσο για το µενού όσο και για το concept.

Από την πρώτη στιγµή της συνάντησής τους στο Νησί των Ανέµων υπήρχε µια έντονη αµοιβαία έλξη.

∆εν τους πήρε πολύ να καταλάβουν ότι θέλουν να είναι µαζί.

Και οι δυο, ωστόσο, θέλησαν από την αρχή να κρατήσουν τη σχέση τους µακριά από τη δηµοσιότητα. Ωστόσο δεν τα κατάφεραν και ο έρωτάς τους ήρθε στο φως.

Αµέσως µετά τον χωρισµό της, η πρώτη και αδιαµφισβήτητη προτεραιότητα της γνωστής τραγουδίστριας ήταν και παραµένει ο γιος της, αφού αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είναι πάνω από όλα σωστή µητέρα.

Η Μαριάντα Πιερίδη µάλιστα ταξίδεψε, σύμφωνα με την εφημερίδα Real, πριν από µία εβδοµάδα στην Αθήνα προκειµένου να βρεθεί για λίγο κοντά στον 15 µηνών γιο της, τον οποίο θα έχει µόνιµα µαζί της στη Μύκονο όλο τον Αύγουστο.

Σχετικά άρθρα