Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει “ερασιτεχνικά” με το μαγιό της!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει “ερασιτεχνικά” με το μαγιό της!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ντορέττα Παπαδημητρίου,

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ένα από τα απόλυτα κορμιά του ελληνικού θεάτρου και κατά προέκταση της ελληνικής σόουμπιζ.

Η γυναίκα, που είναι και μανούλα, σε κάθε της εμφάνιση με μαγιό μοιράζει εγκεφαλικά, σε σημείο να πρέπει να της απαγορευτεί η είσοδος στις παραλίες γιατί αποτελεί δημόσιο κίνδυνο…

“Ας προσέχατε”, σκέφτεται η Ντορέττα και όχι μόνο “σκάει” με τα μπικίνι της στις αμμουδιές, για να ταλαιπωρεί τον κόσμο, αλλά ανεβάζει και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που από την ερχόμενη σεζόν θα αναλάβει τα ηνία του νέου τραγουδιστικού σόου του Mega, Music School, απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες και να ξεκινήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις γεμάτη όρεξη και ενέργεια.

Η ίδια, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια στιγμιότυπα από τις διακοπές της, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει μόνο με το μαγιό της.

«Διακοπές..Λίγες ,αλλά καλές..;-))Εσυ??», σημείωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποσπώντας αρκετά like.

doretta-papadimitriou

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό είναι το δεύτερο διαδικτυακό “χτύπημα” της Ντορέττας Παπαδημητρίου μέσα σε λίγες ημέρες. Είχε προηγηθεί αυτό: Με μια… βουτιά η Ντορέττα Παπαδημητρίου έβαλε φωτιά στο instagram

Σχετικά άρθρα