Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας πάει για μπάνιο στη Νάξο (φωτορεπορτάζ)

Ο Αλέξης Τσίπρας πάει για μπάνιο στη Νάξο (φωτορεπορτάζ)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Νάξος, Φωτογραφίες,

Αναχωρεί σήμερα Τρίτη από τη Νάξο ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες του Naxos News.

Άλλωστε, ο Αλέξης Τσίπρας, την Τετάρτη το απόγευμα στις 7.30 θα μιλήσει στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στο προωθούμενο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη στην Πειραιώς..

Ο Αλέξης Τσίπρας και φέτος έκανε κάποιες τριήμερες “αποδράσεις” από το κλεινόν άστυ και το βαρύ πρόγραμμά του, στον παραλιακό οικισμό της Νάξου τη Μουτσούνα, που διοικητικά ανήκει στο χωριό του Μανώλη Γλέζου, την Απείρανθο.

Μάλιστα κατά την τελευταία επίσκεψή του στο νησί έφτασε με το πλοίο της γραμμής.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Naxos News, ο κ. Τσίπρας και η οικογένειά του αναχωρούν την Τρίτη από τη Νάξο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη Νάξο, με σκοπό να συναντήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών του στη Μουτσούνα, έφτασε και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ από το Ηράκλειο Κρήτης με το φουσκωτό του.

Όπως γράφει στο ρεπορτάζ του το άλλο σάιτ του νησιού, το naxosnow, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες ημέρες είχε την ευκαιρία να έχει συνάντηση στη Μουτσούνα και ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όπως ο ίδιος ανέφερε σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς όμως να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συζήτησής τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας, που το έχει καθιερώσει πλέον, επέλεξε και πάλι την αγαπημένη του, ήσυχη Μουτσούνα της Νάξου για να περάσει κι εφέτος λίγες ημέρες ξενοιασιάς και χαλάρωσης με την οικογένεια και φίλους του…

Μάλιστα στο μικρό λιμανάκι της παραθαλάσσιας περιοχής του νησιού, ένα σκάφος τον περιμένει για θαλάσσιες βόλτες στην γύρω περιοχή για να χαρεί ήλιο και θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα…

tsipras-1 tsipras-2 tsipras-3 tsipras-4 tsipras-5 tsipras-6

Σχετικά άρθρα