Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο βασιλιάς των οργίων με το γυμνό χαρέμι του στη Μύκονο (φωτο)

Ο βασιλιάς των οργίων με το γυμνό χαρέμι του στη Μύκονο (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μύκονος, Όργιο, Φωτογραφίες,

Ο «βασιλιάς του Instagram» με τους 23.600.000 followers, Νταν Μπιλζέριαν, παρτάρει άγρια με το γυμνό «χαρέμι» του στη Μύκονο και τους έχει κάνει όλους άνω κάτω.

Ο Αμερικανός playboy και φανατικός τζογαδόρος, που περιστοιχίζεται πάντοτε από αιθέριες γυμνές υπάρξεις και απασχολεί συχνά τα διεθνή media λόγω του έκλυτου βίου του, άφησε για λίγο το αγαπημένο του Λας Βέγκας και τα τσόχινα τραπέζια του πόκερ και πέταξε μέχρι τη Μύκονο με το ιδιωτικό του τζετ.

Μαζί του ταξίδεψαν και οκτώ καλλονές από το «χαρέμι» του, με τις οποίες άρχισε αμέσως να παρτάρει άγρια στο πιο ακριβό στέκι του νησιού, το Nammos.

Συνεχόμενα όργια

Ο αρμενικής καταγωγής Νταν, που κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία από την οικογένειά του και κατάφερε όχι μόνο να τη διατηρήσει, αλλά και να την αυξήσει χάρη στον τζόγο, εθεάθη το μεσημέρι της Κυριακής να ανοίγει τη μία μετά την άλλη τις σαμπάνιες στο παραλιακό μαγαζί.

Μετά το Nammos, ο σύγχρονος Καλιγούλας και το «χαρέμι» του που, σημειωτέον, έχουν καταλύσει σε πριβέ χλιδάτη βίλα στον Αγιο Ιωάννη για να μπορούν να… κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια, συνέχισαν τη διασκέδασή τους στο κλαμπ Scorpios στην παραλία Παράγκα, όπου γίνονται ξέφρενα πάρτι κάθε Κυριακή.

Οι φανατικοί ακόλουθοί του στο Instagram δεν χορταίνουν να παρακολουθούν την προκλητική καθημερινότητα του «βασιλιά», όταν κάνει μπάνιο, τρώει το πρωινό του, πηγαίνει για σκοποβολή συνοδεία καλλίγραμμων ημίγυμνων γυναικών, όταν φιγουράρει με όπλα και πούρα σε πισίνες ή σε τεράστια φουσκωτά κρεβάτια με διακόσμηση από δεσμίδες χαρτονομισμάτων.

Ο «πράσινος» Ιαν Βουγιούκας στην παρέα του μεγιστάνα

Λίγη από τη… δόξα του Νταν Μπιλζέριαν θέλησε να «κλέψει» ο Ιαν Βουγιούκας. Ο αρχηγός του μπασκετικού Παναθηναϊκού απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο και βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο.

Σχετικά άρθρα