Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κωστόπουλος – Μπαλατσινού: Η τελευταία κοινή συνέντευξη πριν τον χωρισμό

Κωστόπουλος – Μπαλατσινού: Η τελευταία κοινή συνέντευξη πριν τον χωρισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιώργο Σατσίδη για την εκπομπή Mega View, που προβάλλεται από τα δορυφορικά κανάλια του Mega, το στο Mega Cosmos, πριν από δύο μήνες όταν όλα φαίνονταν πως πήγαιναν καλά, χωρίς τίποτα να προμηνύει τον επικείμενο χωρισμό τους μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες κοινής πορείας.

Όσα είπε η Τζένη Μπαλατσινού για τον Πέτρο Κωστόπουλο και τι δεν «αντέχει» σε εκείνον:

«Ο Πέτρος είναι αυτό που βλέπεις, δεν αλλάζει ρόλους. Αυτό είναι το αυθεντικό και το καλό αλλά είναι και το κακό γιατί, πολλές φορές, δεν προστατεύει τον εαυτό του. […] Δεν έχει υπομονή ο Πέτρος, αυτό που θέλει το θέλει εκείνη τη στιγμή. Είναι ο πιο εύπιστος, αγαθός και καλοπροαίρετος άνθρωπος που έχω γνωρίσει – και δεν υπάρχει καμία υπερβολή σε αυτό που λέω».

Όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για την Τζένη Μπαλατσινού, αν τον έχει βοηθήσει στην καριέρα και την πορεία του και τι δεν «αντέχει» σε εκείνη:

«Δεν είναι θέμα καριέρας, γιατί όσο μεγαλώνεις δεν σε νοιάζει η καριέρα. Αν η Τζένη έχει συμβάλλει, και έχει συμβάλλει τα μέγιστα, είναι σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι – που είναι και το πιο ουσιαστικό της ζωής. Η Τζένη μου έδωσε μια ωραία ζωή και δεν είναι μόνο τα παιδιά… Αυτό μπορεί να σου “δώσει” κάτι και στη δουλειά αλλά το να φτιάξεις μια ζωή ωραία, να έχεις μεγαλώσει παιδιά που είσαι περήφανος γι’ αυτά, το να έχεις ζήσει υπό συγκεκριμένες συνθήκες και να μην σου έχουν ζητήσει κανένα “κόσμημα” για να στολίσουν τη ζωή τους ή να επιβεβαιωθούν, αυτό είναι που μου έδωσε η Τζένη. Και είναι πιο σημαντικό. […] Με μένα δεν είναι το ίδιο ανεκτική όπως με όλους τους υπόλοιπους, με κρίνει πολύ αυστηρά. Θα ήθελα να με δει και λίγο σαν “χαζούλη” άντρα».

df

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο «Mega View»:

Σχετικά άρθρα