Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελληνίδα 41 χρονών έχει αυτό το κορμί! Καυτή λάβα…

Ελληνίδα 41 χρονών έχει αυτό το κορμί! Καυτή λάβα…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελίνα Καντζά, Μύκονος, Φωτογραφίες,

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύουμε φωτογραφίες τις υπέροχης Ελληνίδας, την οποία θαυμάζουμε φανατικά τις τελευταίες δεκαετίες.

Είναι όμως η πρώτη φορά που λέμε την ηλικία της κι αυτό για ένα και μοναδικό λόγο. Διότι ούτε εμείς δεν το πιστεύουμε ότι η θεά Ελίνα Καντζά είναι 41 ετών κι έχει αυτό το πύρινο κορμί, όπως όταν την πρωτογνωρίσαμε, πιτσιρίκα να κάνει τα πρώτα της βήματα στη σόουμπιζ.

Η Ελίνα Καντζά έχει καταφέρει και έχει κάνει το χρόνο φίλο της καθώς όχι μόνο διατηρεί άψογη σιλουέτα αλλά και το πρόσωπό της είναι 20χρονης.

Η ίδια γυμνάζεται συστηματικά ενώ προσέχει την διατροφή της. Τύφλα να έχουν οι σταρ του Χόλυγουντ! Εκείνες τα καταφέρνουν με το νυστέρι ενώ η Ελίνα Καντζά είναι όμορφη από τη φύση της. Το πρώην μοντέλο «ανέβασε» τη φωτογραφία με το μαγιό της στη προσωπική της σελίδα στο instagram κάνοντας τους θαυμαστές της να παραμιλούν.

Η μελαχρινή καλλονή πριν απολαύσει τις βουτιές της στην Μύκονο είπε να βγάλει και μια φωτογραφία. Εμείς, όμως, σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει τις τελευταίες ημέρες…

elina-1 elina-2 elina-3 elina-4 elina-5

Σχετικά άρθρα