Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως «Queen» αποκάλυψε γιατί πήγε στο Survivor (βίντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως «Queen» αποκάλυψε γιατί πήγε στο Survivor (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να… άργησε μια μέρα, αλλά εμφανίστηκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα για να απαντήσει σε όλα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου την υποδέχτηκε φορώντας μια κορώνα στο λαιμό της ως αναφορά στην Queen Ντίνα και χαριτολογώντας αστειεύτηκε και με τις φημολογίες πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα αναλάβει το Survivor Πανόραμα.

«Ειδικά αυτή την κορώνα δεν μπορείς να μου την πάρεις, αλλά επειδή από ότι διαβάζω λίγα τα ψωμιά μου, να κάνουμε μια ωραία συνέντευξη γιατί μπορεί να είναι και η τελευταία μου.

»Θα έρθεις λέει να κάνεις εσύ το Survivor Πανόραμα. Με χαρά άμα θέλεις!» σχολίασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε πως η ίδια θέλει να ξαναμπεί στο Survivor.

«Κι εγώ αναρωτιέμαι. Να σου πω την αλήθεια, είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πάρα πολύ στη μοίρα και στο πεπρωμένο και στο πως γίνονται τα πράγματα.

»Ήταν για να γίνει. Είχα πει πολλές φορές όχι. Δεν περνούσε καν από τις σκέψεις μου ότι θα μπορούσα να πάω, αλλά το ξανάβρισκα μπροστά μου.

»Κι ένα ταξίδι μου στη Ρόδο, που πάντα η πατρίδα μου ήταν σταθμός στη ζωή μου, ήταν να πάω στις 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Έχασα την πτήση.

»Πήγα τελικά την Παραμονή και εκεί υπήρξε μια συνάντηση και μια συζήτηση που ήταν πολύ καθοριστική σε αυτή την απόφαση κι επειδή θεώρησα ότι είναι καρμικό όλο αυτό, είπα για να συμβαίνουν έτσι τα πράγματα, πρέπει να πάω.

»Ήταν ένας από τους λόγους και το να δείξω ποια είμαι.

»Να συστηθώ πραγματικά στον κόσμο, κι όχι μέσα από όλα αυτά που λέγονταν.

»Ξέρεις πολύ καλά ότι σε μια εκπομπή όπως έκανα, δεν μπορούσα να δείξω τον εαυτό μου.

»Ήταν μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια, οπότε ναι, θεώρησα ότι θα με γνωρίσουν.

»Το τελευταίο πράγμα που είχα σκεφτεί να με δει ο κόσμος σε μια τόσο διαφορετική κατάσταση. Αν και δεν το πίστευε κανένας αυτό.

»Επειδή πάντα μου αρέσει να περιποιούμαι τηλεοπτικά, αλλά στην καθημερινότητα μου είμαι εντελώς το αντίθετο, είμαι το κορίτσι με τις φόρμες, δεν βάφομαι, δεν ασχολούμαι και πάρα πολύ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό, ήταν το τελευταίο που με προβλημάτισε.

»Σκεφτόμουν τι θα με φοβίσει περισσότερο, δεν ήξερα τι θα αντέξω, δεν ήξερα τα όρια μου».

Δείτε βίντεο:

Σχετικά άρθρα