Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατερίνα Καινούργιου: “Έχασα 12 κιλά μέσα σε 12 μήνες”

Κατερίνα Καινούργιου: “Έχασα 12 κιλά μέσα σε 12 μήνες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Καινούργιου,

H Κατερίνα Καινούργιου φανερά ανανεωμένη μίλησε στο περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly» και αποκάλυψε πως έχασε 12 ολόκληρα κιλά μέσα σε 12 μήνες.

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε τα μυστικά της ανανεωμένης της εμφάνισης και παραδέχτηκε:

«Δεν έχω κάνει botox. Έχω κάνει μόνο μεσοθεραπείες. Το πιο σημαντικό που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια είναι ότι προσέχω τη διατροφή μου και περιποιούμαι το σώμα μου».

Παράλληλα αποκάλυψε:

«Έχω χάσει 12 κιλά μέσα σε ένα χρόνο. Έχω βάλει στη ζωή μου τη γυμναστική. Προσέχω τι θα πιω, τι θα φάω, να μη ξενυχτήσω πολύ. Κάνω pilates, έχω ένα διάδρομο στο σπίτι μου και τρέχω καθημερινά επί είκοσι λεπτά και νιώθω καλύτερα μέσα μου. Είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου και αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την κατηγόρησαν ότι ασχολείται αρκετά με την εικόνα της, με την Κατερίνα Καινούργιου να βάζει τα πράγματα στην θέση τους:

«Όντως έχουν πει κάτι τέτοιο. Ωστόσο και αυτό το χρησιμοποίησα με την βοήθεια των συνεργατών μου στην εκπομπή ως στοιχείο αυτοσαρκασμού. Ναι, έχω τρέσες. Και τι έγινε;».

Σε ότι αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις, η ίδια στο παρελθόν έχει παραδεχτεί ότι έχει πραγματοποιήσει κάποιες:

«To θεωρώ γελοίο όλο αυτό. Εγώ δεν κρίνω κανέναν. Αν θέλεις να κάνεις κάτι για να νιώσεις καλά με την εικόνα σου χωρίς να είναι υπερβολικό, είναι δικαίωμά σου. Παραδέχομαι όλους τους ανθρώπους που πραγματοποιούν και υπερασπίζονται τα θέλω τους».

Σχετικά άρθρα